Oyunlarda ısınma sorunu ve çok ısınma yüzünden laptopun kapanması

0

Artık  günümüzde laptop en yaygın aletlerden bir tanesi ve sorunlarıda beraberinde getiriyor malesef.

Ben bu sorunlarıdan bir tanesini buldum ve sizle paylaşmak istedim.

ardavarol ardavarol (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba laptop oyun oynarken fazla ısınıyor ve kapanıyor ise(sadece oyun için geçerli değil)çözümlerimi dinlerseniz büyük bir ihtimal sorunlarınız gidecektir.

    laptoplar bildiğiniz üzere kasadan daha çok ısınıyor ve kapanma sorunları meydana geliyor.

    özellikle notebook veya laptop fark etmez fan veya soğutucu yok ise laptop patlayabilir bile o yüzden fanı olmayan arkadaşlara bir fan takmalarını öneriyorum.sadece sıkıntı bundan ibaret olabilir.

    fanı olan ama yinede halen laptopu ısınan kişiler var ise soğutucu kullanabilirler.Maddi durumunuz hiç yok ise bunun daha iyi ve daha soğuk versiyonu ise buzdur ben oyun oynarken buz olayını deniyorum 25 fps aldığım oyun abartısız bir şekilde 120-130 fps e çıkıyor.

    laptopun nefes alamaması veya çok tozlu olması fanın çalışmasını etkiler yinede siz kendiniz değilde bilgisayarcıya verirseniz size uygun bir fiyatta temizleyebilir.Ama bununla birlikte fanınız bozulmuşta olabilir.

    benim aklıma bunlar geliyor bu çözümleri denerseniz belki sorunlarınız çözülebilir halen laptopunuz yanıcak patlyacak bir duruma geliyor ise bilgisayarıya kesinlikle göstermenizi öneriyorum.Çünkü bu ısınma olayı parçalarınızın yanması veya bozulması.laptopun patlamasına kadar yolu vardır.

    ardavarol ardavarol (3)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol