Oyunlarda Takılma Sorunu, Oyunu yeniden açıp kapattığımda sorun düzeliyor, sorun nasıl çözülür?

0

Arkadaşlar belki hepimizin başına gelmiştir. Herhangi bir oyunun görevinde mesela kapının açılması için bir kolu indiririz kapı açılması gerekirken açılmaz (kapıyı açmak için başka bir parçanın eksik olması ile alakası yok) oyunu kapatırız tekrar açarız ve kapıyı açmak için kolu tekrar indirdiğimizde kapı bu sefer açılır. Ben dün LEGO JURASSİC WORLD isimli hepimizin bildiği oyunu bilgisayarına kurdum. Oyunun 6.bölümünde borularla dolu bir mekandayız ve yukarıda da belirttiğim gibi amacımız kapı açmak için gerekli kolu indirmek. Kolu buldum ve indirdim fakat kapı açılmadı. Oyunun önceki bölümlerinde de aynı şekilde bir takılma ile karşılaştım oyunu kapattım açtım aynı sahneyi yaptım bölümü geçtim. Ama bu kapı olayını geçemedim bilgisayarı kapattım tekrar açtım yine de olmadı. Problemin çözülmesi için yapılması gereken ayarları söyler misiniz ?


Teşekkür Ederim..

selcukulusal selcukulusal (32)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Açıkçası yaşadığın sorunun sebebi bence Windows değil oyunun kendisi.Ben de çok oyun oynayan birisiyim ancak bu tarz bir sorunla daha önce karşılaşmadım.Eğer böyle bir sorun ile karşılaşsaydım suçu Windows'a değil oyuna atardım.

    Oyununuzun yeniden başlaması ile bazı bölümlerin geçilebilir olması gerçekten garip.Bunun sebebi oyunu bazen açtığınızda dosyaların tam olarak yüklenememesi ve yeniden başlattığınızda dosyaların bu sefer tam olarak yüklenmesi gibi sorunlar olmuş olabilir.

    Genelde çoğu oyunlar çıktıntan sonra update ve patch adı verilen güncelleştirmeler yayınlıyorlar.Bu güncelleştirmeler ile oyunların sorunları gideriliyor.Sizin de başınıza bu tarz bir sorun gelmiş olabilir.Belki de oyununuzu güncelleştirmeniz gerekiyordur.Bu güncelleştirme ile oyununuzun sorunu giderilecektir.

    Açıkçası böyle bir sorunla karşılaşsaydım oyun ile ilgili bir sorun arardım.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol