Oyunlarda yüksek performans almak

0

Özellikle sürekli bir yere giden ve laptop kullananlar için baş belası olan oyunlarda yüksek bir performans alamamamız 

veya bilgisayarımızın fazla ısınması.Zamanında bu yöntemlerin çoğunu kendi kişisel bilgisayarımda kullandım.Ve inanıyorumki birçok bilgisayardada bu çözümler işe yarayacaktır fakat bunun yanında yaramayanlarıda olabilir.

ardayilmazvarol ardayilmazvarol (12)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba birçok oyuncunun baş belası olan az fps sorununu bir nebze bile olsa rahatlatmak amacıyla bu çözümü yayınlamak istiyorum.

    1-)İlk öncelikle bilgisayarım açıldığında otomatik olarak açılan bazı programlar var.Bunu engellemek için (programdan programa değişmektedir) ama benim bildiğim çoğunlukla bilgisayar açıldığında programda açılsın bir seçenek olur bu tiki kaldırıyoruz ve bilgisayarımızın hem açılış performansı hemde oyun performansı artabilir.

    2-)Varsa bir egzos fanı onu aktif hale getirip çalıştırmak.Bilgisayar parçalarının fazla ısınmasını engeller ve droplanma gibi sinir bozucu bir sorunla karşılaşmayız.

    3-)eğer bilgisayarınız laptop ise duvara fazla yakın tutmamak çünkü bilgisayarınız nefes alamadığı için çok kasma sorunları yaşayabilirsiniz bunun için sadece duvara yakın tutmak değil varsa bilgisayarınızda güçlü soğutma veya soğutucu gibi şeyler bunlarda kasma problemlerini engelleyebilir.

    4-)oyununuzun ayarlarını düşürebilirsiinz halen donuyor veya kasıyor ise illegal bir yazılım olmayan  oyunlarınızın orjinalliğini bozmayan bir grafik düşürücü yama indirebilirsiniz.

    5-)bu çözümler işe yaramadıysa son olarak bir format atma vakti gelmiş olabilir veya bilgisayarınızın iç temizliğini yapmanız gerektiğinin işareti olabilir.

    Arkadaşlar ben bu çözümlerin çoğunu denedim bazılarında olumlu bazılarında olumsuz yanıtlar aldım fakat bu dediğim çözümler bilgisayardan bilgisayara değişmektedir.

    ardayilmazvarol ardayilmazvarol (12)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol