Paket ayrıştırma hatası

0

Uc browserden film indirdim adm ye ve ayrıştırma hatası verdi apk editoru yükledim ordan admeye girip indirdiğim ama hata veren filme bastım yine ayrıştırıcı hatası dedi çok uğraştım hiç bi şekilde açamadım nasıl düzeltebilirim ?

kullanici767713 kullanici767713 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Ben anlamadım sen şimdi apk mı indirdim film mi indirdin? Ayrıştırma hatasını nered verdi tam olarak?

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Internetten indirdiğimiz her şey paket adı verilen küçük parçalar halinde indirilir. Bu paketler daha sonra bilgisayar veya telefonda birleştirilir. Eğer paketlerden bir veya bir kaçı zarar gördüyse ayrıştırma hatası alınır.

      Ayrıştırma hatasnın %99 sebebi eksik, bozuk ya da hatalı  indirilen bir pakettir. Bazen internet bağlantısında yaşanan kısa kesintiler paket hatasına dolayısı ile ayrıştırma hatasına sebep olur. Bu telefon ve bilgisayar için daha doğrusu tüm internet, ağ üzerinden işlem yapan cihazlar için aynıdır.

      Ayrıştırma hatası bazende indirilen bozuk bir indirme dosyasından kaynaklanır. İndirme işleminde birinin öncelikle indirilecek dosyayı sunucuya yüklemesi gerekir.  Dosya ilk sunucuya yüklenir. Yükleme esnasında da paketlerde de bozulma olabilir. Bu durumda bu bozuk dosyayı indiren herkes ayrıştırma hatası alır.

      Çözüm olarak indirdiğin dosyayı başka bir bilgisayardan, telefondan tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Eğer bunda da hata alırsan o zaman sorun indirdiğin dosyadadır.

      hakan hakan (15409)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol