Panda dome nedir? Panda dome nasıl kullanılır?

0

Panda dome nedir? Panda dome ne işe yarar?

Panda dome nasıl kullanılır?

Panda dome nereden indirilir?

Panda dome ücretli bir program mı? Panda dome Full nereden indirebilirim?

darkcrak darkcrak (5168)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Panda dome nedir?

    Bir antivirüs programında olması gerekenlerin fazlası olan bir yazılım, gerek virüs bulma konusunda gerek fidye virüslerine karşı korumada tecrübeli. Her antivirüs programında olmayan VPN Panda dome'de var yani buda sizi siber saldırılara ve hackerler'e karşı koruyor kısacası bilgilerinizi koruyor vpn sizin IP adresinizi değiştirerek. Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar yazılımları bulma konusunda iyi bir yazılım. Eğer bilgisayarınıza daha önceden bulaşan bir virüs var ise Panda dome sayesinde bu virüsten kurtula bilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda antivirüs programı yok ise bir antivirüs programı kullanmanızda fayda var yani virüs bulaştıktan sonra bilgileriniz çalınsa sonra antivirüs programı yükleyip bu virüsü silmenin amacı yok virüs bulaşmadan önce antivirüs programı yükleyin ki bilgileriniz korumada kalsın.

    Panda dome yazılımını kullandım ve şu özellikleri gözüme çarptı:

    1. USB koruması
    2. VPN
    3. Ağınıza bağlanan cihazları görme ve kontrol etme.
    4. Güzel arayüz yani sürekli değişen arka plan'ı

    Her antivirüs programı her virüsü bulamaya bilir fakat kalite önemli elbette bir sürü yazılım var ama hepsini denedim birkaç tanesini beğendim panda dome de içlerinde.

    Panda dome ne işe yarar?

    Bilgisayarınıza her indirdiğiniz programı kendince tarayıp virüs olup olmadığını size söylüyor eğer virüsse sizi uyarıyor ve eğer kabul ederseniz karantinaya atıyor. Panda dome'ın gerçek zamanlı koruma sayesinde zararlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller ve sizleri virüslere karşı korur. 1990 yılından bu yana virüslere karşı sizleri koruyor ve kendinide geliştirmeye çalışıyor güncellemeler ile. Her zaman söylüyorum her antivirüs programı her virüsü bulamaz ve her antivirüs programıda güvenli değil, eğer antivirüs programı kullanmak istiyorsanız araştırın veya bir uzmana sorun.

    Ayrıca daha önceden hiç Panda dome kullanmadıysanız, Panda dome'i bilgisayarlarınıza veya mobil cihazınıza kurararak virüslere karşı temizleme işlemi yapabilirsiniz ve virüslere karşı da koruna bilirsiniz. Avast virüslere karşı postansiyel olarak istenmeyen yazılımlara karşı ve fidye virüslerine karşı bilgisayarınızı korur.

    Panda dome ücretli bir program mı?Panda dome Full nereden indirebilirim?

    Panda dome programını ücretsiz bir şekilde kullana bilirsiniz fakat ücretsiz sürümünde bazı özellikler yok ama ücretli sürümünü satın alarak tüm özelliklere sahip ola bilirsiniz. Ayrıca antivirüs bütün antivirüs programlarında böyle deneme sürümünde bazı özelliklerini kısıtlıyor fakat virüsleri yinede bulup temizliyor sadece bazı özellikleri kapalı oluyor.

    Ücretsiz sürümünü altdaki linkden indire bilirsiniz ücretsiz bir şekilde:

    Panda dome'yi ücretsiz bir şekilde indire bilirsiniz fakat deneme süresi bitince sizden lisans isteyecektir

    Ücretsiz kullanmak istiyorsanız tıklayın fakat sadece gerçek zamanlı koruma var

     

    • Eğer ücretsiz premium sürümünü kullanmak istiyorsanız windows için 30 gün deneme süresi var.

    ​​​​​​​

    Windows için: Premium sürümünü ücretsiz bir şekilde 30 gün deneme sürümünü indirmek için tıklayı.

    Windows için: Premium sürümünü satın alma linkine gitmek için tıklayın

    Mac bilgisayarlar için: Premium sürümünü ücretsiz bir şekilde 60 gün deneme sürümünü indirmek için tıklayı.

    Mac bilgisayarlar için: Premium sürümünü satın alma linkine gitmek için tıklayın

     

    Panda dome nasıl kullanılır?

    1. Pandayı bu linkden ücretsiz bir şekilde indirin.
    2. Kurulumunu yapın kurulumu kolay.
    3. Kurulumu yaptıktan sonra şöyle bir ekran gelecek fakat sizde Türkçe olabilir büyüteç'e veya taraya tıklayarak bilgisayarınızı tarayabilirsiniz

    Panda dome'i kullanmamızı öneririr misin Darkcrak:

    Bir zamanlar kullandım ve gayet başarılı bir yazılım fakat kendini geliştirmekte olan bir yazılım ve çabaları da var. Bir çok antivirüs programında olmayan özellikler Panda dome'de var ve buda "+ " bir de stabil çalışıyor fakat biraz yavaş tarıyor ama normal çünkü tam taradığı zaman daha iyi tamak için yavaş taraması iyi birşey bana sorarsanız eğer bilgisayarızda antivirüs programı yoksa kullana bilirsiniz.  

     

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      selam ben wındows 10 antıvırusunu ısletıyorum bu arada coklu antıvıruslar var mesela kaspersky eset bıtdefender avast bunlar populer bence en ıyısı malwarebytes cunkı derınden tarama yapıyor bende wındows 8 yaparken 1 hafta ıslettım onu ındırdım 10 tane keygen taradı(yavaslatandosya yada virus) varya eset ı test ederken hıc bunların farkına varmamısdı ya peki neden pandoma dome onun ne artisi var  acaba digerlerinden

      adils adils (136)
      3 yıl önce cevaplandı

      • @adils Malwarebytes antivirüs programı değildir, Anti-Malware programıdır, normal Internet Securityler gibi işlevi yoktur, Kaspersky Internet Security kullanılmalı eğer gerçekten Antivirüs ( IS ) kullanmak istiyorsan. hydra 3 yıl önce
      • Panda security'i kullana bilirsin veya Mallwarebytes'i darkcrak 3 yıl önce
      • Mallwarebytes de internet güvenliği yok fakat Panda security'de var ama ben şu anda Emsisoft kullanıyorum bana sorarsan Emsisoft kullan fakat bir antivirüs programı kullanmak istiyorsan ve daha fazla korumasını istiyorsan seni virüslerden bir antivirüs programı satın almanda fayda var. Ek olarak avast antivirüs programı bana sorarsan çöp darkcrak 3 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol