Parse Error - There Was A Problem Parsing The Package hatası

0

LG K10 telefonumdan HTC marka telefona qmemo+ adlı uygulamayı apk olarak gönderdim. .odex uzantılı bir dosya da vardı sanırım yardımcı. Onu da gönderdim .apk açınca Parse Error - There Was A Problem Parsing The Package verdi. Nasıl yükleyebilirim?

rzgr rzgr (17)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Normalde .apk dosyasında bir sorun yoksa yüklenmesi gerekir. Sadece ilk yüklemede telefonunuzda Bilinmeyen Kaynaklar dan yükleme izni yoksa yükleme gerçekleşmeyebilir. Bu durumda telefonun ayarlarından Bilinmeyen Kaynaklardan gelen uygulamalara yükleme izni verilmesi gerekir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    5 yıl önce cevaplandı

    • https://i.hizliresim.com/PD3kl9.jpg rzgr 5 yıl önce
    • Bu hatayı veriyor hocam. Direk telefondan gönderdim gmail yoluyla rzgr 5 yıl önce
    • Attığım telefonda açılıyor. Acaba ek bir dosya mı gerekli? rzgr 5 yıl önce
    • System/PvApp lısmından attım rzgr 5 yıl önce
    • Yolladığınız apk dosyasında sorun olabilir gibi geldi bana. Normalde tek bir .apk dosyası kurulum için yeterli olması gerek. İsterseniz internet üzerinden farklı bir .apk dosyası bularak test yapabilirsiniz. @rzgr ismailsarp 5 yıl önce
    • Nette pro sürümü yok işte, acaba android sürümü farklı diye mi rzgr 5 yıl önce
    • Farklı telefona gönderdiğiniz kurulum gerçekleşiyor mu? Farklı sürüm bile olsa en azından apk dosyasını telefona kurar ancak çalıştırmayı yapmazdı diye düşünüyorum. Eğer deneyebilirseniz farklı bir android cihaz ile deneyin. @rzgr ismailsarp 5 yıl önce

    0

    Parse error, ayrıştırma hatası demek. Yani HTC marka telefonun, kurmaya çalıştığın .apk dosyasını ayrıştıramıyor. LG K10 telefonunun Android sürümü ile HTC marka telefonunun Android sürümü aynı mı? Birde .odex uzantılı dosya LG K10 telefonunda neredeydi? Yani hangi klasörün içinde?

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Parse Error - There Was A Problem Parsing The Package bu hatasın anlamı çalıştırmaya çalıştırdığın .apk dosyası yüklenmeden önce analiz ediliyor. Bu analiz sırasında dosya içindeki kodlar makinanın anlayabileceği şekilde çözümleniyor. Fakat çözümleme sırasında hata oluşuyor.

      Parse Error - There Was A Problem Parsing The Package hatasının sebepleri şunlar olabilir:

      • dosya eksik ya da hatalı indirilmiş olabilir (internetten değil başka bir yerden kopyalansa bile eksik olabilir)
      • dosya çalıştırmak istenen sistemle uygun olmayabilir.
      • Apk dosyası bozuk olabilir. Sen doğru aktarmış indirmiş olabilirsin ama dosya kaynağında bozuktur.
      • Sisteminde yüklü bir antivirüs yazılımı parse işlemini etkiliyor olabilir.

      Internetten indirdiğimiz her şey paket adı verilen küçük parçalar halinde indirilir. Bu paketler daha sonra bilgisayar veya telefonda birleştirilir. Eğer paketlerden bir veya bir kaçı zarar gördüyse ayrıştırma hatası alınır.

      Ayrıştırma hatasnın %99 sebebi eksik, bozuk ya da hatalı  indirilen bir pakettir. Bazen internet bağlantısında yaşanan kısa kesintiler paket hatasına dolayısı ile ayrıştırma hatasına sebep olur. Bu telefon ve bilgisayar için daha doğrusu tüm internet, ağ üzerinden işlem yapan cihazlar için aynıdır.

      Ayrıştırma hatası bazende indirilen bozuk bir indirme dosyasından kaynaklanır. İndirme işleminde birinin öncelikle indirilecek dosyayı sunucuya yüklemesi gerekir.  Dosya ilk sunucuya yüklenir. Yükleme esnasında da paketlerde de bozulma olabilir. Bu durumda bu bozuk dosyayı indiren herkes ayrıştırma hatası alır.

      Çözüm olarak indirdiğin dosyayı başka bir bilgisayardan, telefondan tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Eğer bunda da hata alırsan o zaman sorun indirdiğin dosyadadır.

      Ek:

       

      QuickMemo apk indir

      hakan hakan (15409)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Evet hocam haklısınız az önce kopyaladığım telefonda da açmaya çalıltım yüklenmedi. Ama sistem ugulaması olarak telefonu ilk alınca yüklüydü içinde. Bu dosya bozuksa ilk yükleme naaıl olmuş? rzgr 5 yıl önce
      • @rzgr yükleme sonrası dosya bozulmuş / zarar görmüş olabilir hakan 5 yıl önce
      • Peki ne yapmaliyiz care yok mu rzgr 5 yıl önce
      • sanırım yolladığın program quick memo. apk sı internette var. @rzgr hakan 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol