pc ağları görmüyor

0

tabletten telefondan internete bağlanabiliyorum fakat bilgisayarımdan bağlanamıyorum başka bilgisayardan da denedim bağlandım ama benim bilgisayar ağları bile görmüyor ethernet kablosunu takınca olabiliyor başka türlü de olmuyor bu durumu nasıl çözebilirim ??

alpolat alpolat (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    1)modemi resetlemeyi denedinmi birde denetim masasında ağ ve paylaşım merkezinde ''kablosuz ağları yönet'' kısmına bakarmısın

    2)ethernet sürücüsü varsa onu yükleyin sorununuz düzelecektir

     

    3)modem yazılımı içerisinde kablosuz ağ ayarlarında ''wireless frekans kanalı'' muhtemelen otomatik seçilidir onu 11 yaparak deneyebilirmisin veya başka bir sayıda olabilir

    efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Wireless bağlantı adaptörünün driver'ı bozuk veya uyumsuz olabilir: Aygıt Yöneticisinden durumu kontrol et. Gerekirse driver'ı kaldır ve güncel driver'ı yeniden yükle.

      Modem arabirimi kablosuz ayarlarından kanal değiştirme, değişik kanalları deneyerek en verimli ve stabil olanını seçme sonraki iş. Driver yenilemeden sonra eğer gerekirse bunuda yaparsın.

      Not: Problem yeni kurulumla ilgili değilde sonradan ortaya çıktıysa, sistemi problem öncesi bie zamana geri yükleyerek çözüm sağlayabilirsin:

      Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

      Edit: Wireless driver olarak tam doğru driver'ı kullanmıyor olabilirmisin? Veya klavye f tuşlarından biri (o iş için atanmış olan biri) wireless adaptor'u açıp kapatıyor (on/of) olupta default ayarlarıyla kapalı vaziyette olabilirmi; açmak, on haline getirmek gerekiyor olabilirmi (Bunun için anakart driver'arıda yüklü olmalı)?
      Bütün ihtimalleri düşünüp test etmek lazım.

      temmuz temmuz (12505)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        hepsini denedim format dahi attım ama nafile

        alpolat alpolat (1)
        9 yıl önce cevaplandı

        • Mesajımı editledim. Yeniden bakabilirsin. temmuz 9 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol