PC'de hiç bir program ve dosyalar açılmıyor

0

Laptopta  hiç bir program açılmıyor  sadece chrome açılıyor sistem geri yükleme  yapmak istedim. Kilitlenmiş hata işareti veriyor.  Pc güvenli modda açtım yine aynı sorun devam ediyor format dışında başka bir yolu var mı?

emir38 emir38 (-4995)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    temmuz teşekür ederim hallettim ben nasıl yaptığımı yazayım  böyle bir arıza durumuna diğer arkadaşlarda yararlanabilir pc kapattım açılırken f8 tuşuna sürekli basılı tuttum ve sistem onar çıktı burdan sistem geri yükleme tıklattım enyakın tarihii seçtim ve geri yükleme yaptı eski ayarlarım geldii tekrar şu an çalışıyor

    emir38 emir38 (-4995)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Geçmiş olsun. Sistem açılışında "Sistem onar" yoluyla sistem geri yükleme doğrusu aklıma gelmemişti. Aklımızda olsun.. :-) temmuz 9 yıl önce

    0

    Sistem geri yükleme, güvenli moddadamı kilitli? Güvenli modda denemediysen birde bu modda denemelisin. Olmazsa, recovery -duruyorsa- gerekebilir.

    Güvenli modda çalışmak mümkün olursa açılıştaki programları açılıştan kaldırabilir, şüpheli ve son kurulan programlar kaldırılabilir, virüs taraması yapabilir vs düzeltme yolları denenebilir.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      çok güzel cevap vermişsiniz yazdım kenara işime yarar 

      efecan375 efecan375 (9)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol