PC'ye ücretsiz güvenilir oyun indirme siteleri

0

Güvenli oyun hangi sitede indirilir ücretsiz... bilgisi olan varmı tecrübelerinizi yazarmisiniz

hsynusta hsynusta (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    En güvenilir oyun indirme yeri Steam, Origin gibi bilinen platformlar. Ücretli oyunu ücretsiz indirme gibi bir şey arıyorsan, bu durumda güvenilirlik bulmak çok zor. Çünkü bu noktada işin içine torrent ve diğer korsan indirme siteleri giriyor ve bunların da güvenilirliği garanti edilmez.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Bahsettiğin oyunlar crackli oyunlarsa güvenilir ve crackli diye bir kavram yok. Antivirüs programlar uyarı vermese bile bir crack yazılımının içinde trojan olabilir.

      Sen oyunu güzelce oynarsın hiç bir şey fark etmezsin. Nasıl oyunlardan bahsediyorsun? Ücretsiz oyunlar mı? Yoksa ücretsizten kastın para vermeden ücretli oyunları ücretsiz indirebileceğin bir site mi?

      Microsoft Store'dan indirebilirsin: Ücretsiz oyunlar https://www.microsoft.com/tr-tr/store/top-free/games/pc

      hakan hakan (15424)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Ornek verecek olursa call of duty benzeri oyunlar  parasız  indirmek istiyorum  ... yokmu  orjinal oyunları hayrına update yapan bi site .aslında orjinal oyunları update yapacak herkes indirebilecek oyunlara verdiği parayı da  sitedeki ve youtubede ki reklam gelirlerinde elde edecek boylece  ucretsiz oyunlar olacak malum oyunlara verdigimiz paralar bize mermi olarak geri dönüyor ( müslümanları öldürüyorlar)

        hsynusta hsynusta (1)
        4 yıl önce cevaplandı

        • O işler öyle senin düz mantığınla ilerleyemiyor. Call of Duty'nin üreticisinin izni olmadan hiçbir site / platform Call of Duty'i orijinal haliyle alıp satamaz. Hayr diye bir saçmalık yok. Millet oyunu yapmak için o kadar emek etsin, ama sen onu al sat oradan reklam gelirleriyle para kazan. İnternete, bilgisayara, telefona her türlü parayı bastırıp oyuna parayı vermeyince müslümanları korumuş mu oluyorsun bunu da merak etmiyorum değil. omercik 4 yıl önce
        • Bi sen akıllısın demi @hsynusta ????! infinity 4 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol