PES 2017 NVIDIA ekran kartını görmemeye başladı

0

pes 17 settings özellikler cpu NVİDiA geforce gt 635m yi artık görmüyor herşey formattan sonra oldu pes 17 settings özellikler cpu intel hd graphics 4000 iyi yazıyor dsound.dll kopyala yapıştır yapıyorum oyunun kurulu olduğu yere laptopu yeniden başlatıyorum bu kez nvidia geforce gt 635m yi görüyor iyi yazıyor ama laptopu kapatıp açtığımda yine intel hd graphics 4000 iyi yazıyor ne yaptıysam kalıcı olarak nvidia geforce gt 635m yi görüyor yapamadım eskiden format attığımda güncel driverleri kurduğumda son olarak pes 17 yi kurduğumda pes 17 settings cpu intel hd graphics 4000 kötü olarak görüp dsound.dll yi oyunun kurulu olduğu yere kopyala yapıştır yapınca nvidia geforce gt635m iyi olarak kalıcı şekilde oluyordu nvidia benim ekran kartıma olan güncellemeleri kesti en son 27 nisan 2018 tarihinde çıkarmış ve o kurulu 7 aydır güncelleme gelmiyor ondan olabilirmi bir başka çözüm niyetine uğraştığım masaüstüne boş bir yere sağ tıklayıp nvidia denetim masası yazan yere tıklayıp 3d ayarlarının yönetilmesi ayarlarını yapıyorum physx yapılandırması aşağıdaki  resimdeki yardımlarıızı bekliyorum sinirden pes 17 kurulum exe dosyalarını sildim

 

gorele28 gorele28 (387)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Merhaba, buradan dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere atın. Sorun devam ederse geri dönüş yapabilirsiniz.

    ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
    5 yıl önce cevaplandı

    • dsound.dll kopyala yapıştır yapıyorum oyunun kurulu olduğu yere laptopu yeniden başlatıyorum bu kez nvidia geforce gt 635m yi görüyor iyi yazıyor ama laptopu kapatıp açtığımda yine intel hd graphics 4000 iyi yazıyor diye yazmışım dimi @ilkaybaki16 onca yazıdan bunumu anladın formatta attığımı dedim yokmu yardım edecek olan @temmuz @alaattin @hakan @farurhenho hocalarım gorele28 5 yıl önce

    0

    Anladığım kadarıyla senin amacın PES 2017'yi NVIDIA ekran kartıyla açmak. Madem bu oyunun ayarlarında yapılmıyor o halde bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan yapmayı deneyebilirsin.

    NVIDIA Denetim Masası'nda 3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümü var. Burada Program ayarları sekmesinden PES 2017'nin exe dosyasını seç ve "Tercih edilen grafik işlemci: Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" olarak ayarla.

    Ayrıca settings.exe'ye sağ tıklayıp "Grafik işlemciyle çalıştır > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" şeklinde ayarlamanda da fayda var.

    Birazcık sakin ol. İnsanlar sana bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • onuda yaptım @farurhenho sonuç aynı gorele28 5 yıl önce
    • O zaman NVIDIA ekran kartı sürücünün eski bir sürümünü kur ve tekrar dene. Güncel sürücüler bazen sıkıntı yaratabiliyor. PES 2017 harici ekran kartını görmeme sorununun genel çözümleri hep bu şekildedir. @gorele28 omercik 5 yıl önce

    0

    PES 2017'nin kurulu olduğu klasöre git. Burada Settings ve PES2017 dosyalarını tek tek sağ tuşla tıkla ve özelliklerine gir.  Uyumluluk sekmesine tıkla ve alt bölümde bulunan Bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretle. Bunu her iki dosya içinde ayrı ayrı yap.

    Daha sonra Nvidia Denetim Masasına git. 3B ayarlarının yönetilmesi bölümünde, Program ayarlarında,  Hem PES 2017  Settings hem de PES 2017 için Nvidia ekran kartını seç. Bu ekrandandan sonra Global Ayarlarda da Yüksek Performans Nvidia kartı seç. Uygula ve tamam yap.  

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol