Please update your Spotify password - we've reset your password due to detected suspicious activity

0

Spotify bana Hi To protect your Spotify account, we've reset your password due to detected suspicious activity. You need to create a new password to log back in. Just click the big green button. yazan bir mail gönderdi. Bu ne demek? Bu mail gerçek mi?

alattin alattin (16999)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Eğer göndericisi Spotify görünen ve için de Hi To protect your Spotify account, we've reset your password due to detected suspicious activity. You need to create a new password to log back in. Just click the big green button. mail aldıysanız hesabınızla ilgili şüpheli işlemler söz konusudur.

    Mail şu anlama geliyor "Merhaba, şüpheli etkinlik tespit edildiğinden Spotify hesabınızı korumak için şifrenizi sıfırladık. Tekrar giriş yapmak için yeni bir şifre oluşturmanız gerekir. Sadece büyük yeşil düğmeye tıklayın."

    Bu mail Spotify tarafından gönderilir. Sebebi ise sizin kullanıcı adınız ve parolanız ile başka bir cihazdan giriş yapılmış olmasıdır. Genelde farklı bir telefonda sizin hesap bilgileriniz varsa, aynı anda başka bir cihaz sizin Spotify hesabınız ile işlem yapıyorsa bu uyarıyı alırsınız.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol