Pokemon Go hile Yapılır Mı?

0

10 Temmuz 2016 tarihinden itibaren herkesin dillerinden düşüremediği ve bir çok habere konu olanPokemon Go oyunu daha haftasını dolduramadan hilesi bulundu. Pokemon Go oyununda en iyi karakterlerden biri olan Pikachu hilesi şimdiden bulunmuş durumda, Google Play’de kısa süre içerisinde en çok indirilen oyunlardan olan Pokemon Go oyununu sizlerde hemen telefonlarınıza indirip harita üzerinden bir çok Pokemon karakterini arayıp güçlenebilir ve ilerleyen günlerde açılması beklenen arena da kendi gücünüzü kanıtlayabilirsiniz. Tasolardan, oyun kartlarından çıkıp teknolojinin ilerlemesini fırsat bilen Pokemon artık cep telefonlarımız da. Başlangıçta sizlerde Pokemon Go oyununda en iyi karakterlerden olan Pikachu karakterlini başlangıç karakteri olarak yakalayıp kısa sürede güçlenebilirsiniz, peki Pikachu hilesi nasıl yapılır? İlk olarak oyuna başladıktan sonra çok aceleci davranmayın, aceleci davranmanız size diğer karakteri yakalama şansını kaybettirecektir. Oyunun başlangıcında bizlere sunulan Pokemon karakterlerini es geçerek, çevremizde 10-15 dakika boyunca dolaştıktan sonra çıkacak olan Pikachu karakterine sahip olun. Oyuna iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız bunu denemeyi unutmayın, ayrıca ilerleyen seviyelerinizde(level) yüksek CP sayısına sahip olan Pokemon karakterlerini yakalayacağınızı unutmayın.

xnstr xnstr (-25)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Pikachu Hilesi Nasıl Yapılır?

    Bir nevi bu işleme hile demek biraz saçma olur, sadece biraz sabır göstermeniz sonucunda en iyi karakterlere hızlıca ulaşabilirsiniz. Biliyorsunuz ki oyunda ilk başlangıçta basit güçsüz karakterler sunulmaktadır(kimine göre değişir), sizler bu 3 karakteri es geçerek çevrenizde kısa bir dolaşmanız sonucunda Pokemon Go oyunu sizlere daha farklı karakterler sunacaktır, bu karakterlerin arasında %70 ihtimal ile Pokemon oyununun vazgeçilmez karakteri olan Pikachu’yu yakalayabilirsiniz.

    Pokemon Go Oyununda Diğer Taktikler

    Bir çok oyunda mevcut olan bilinmeyen taktikler, Pokemon Go oyununda da bilinmeyen taktikler elbette mevcut. Şuana kadar yakalamış olduğum bazı taktikler ve bazı bilinmeyen yöntemleri deneyebilirsiniz.

    • Haritayı açtıktan sonra, haritada parmağınızı basılı tutarak 30-35 kere daire çizmeniz durumunda yakınlarda Ciglipaf (JigglyPuff) çıkacaktır.
    • Başlangıç pokemonlarını es geçerek, güçlü karakterlerden olan Pikachu karakterini yakalayabilirsiniz.
    • Gelen güncellemeler sonucunda Fake GPS ile Pokemon avlayamazsınız, bu hile daha önceden mevcut iken şuan için maalesef ki çalışmamaktadır.
    xnstr xnstr (-25)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol