Power Boost C013B 500W 3x120mm RGB Fanlı USB 3.0 Gaming Kasa nasıl?

0

https://www.itopya.com/troya-one-r3-2300x-msi-rx570-armor-4gb-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-asus-vp228he-215-lcd-gaming-bilgisayar/

Verdiğim linkteki bilgisayarda klavye,mouse+pad,ekran,kulaklık hepsi beraber geliyo ama birkaç sitede kasa ile gelen psu’ları önermiyorlar sizce ne yapmalıyım?

Eğer anakart, ekran kartı ,ram ,psu, kasa ,ssd leri ayrı ayrı alırsam linkteki bilgisayardan daha pahalı çıkıyor

Aklıma bir fikir geldi ben parçaları ayrı ayrı alsam kulaklık fln linktekinden daha pahalı çıkıyor,ama linkteki bilgisayarı alıp 3,4 yıl falan fazla kalmadan 80+sertifikalı bir psu ile değiştirsem nasıl olur bilen biri varsa bilgilendirin ya napsam bilemedim

ramazanbsd16 ramazanbsd16 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Seçtiğin sistemdeki parçaları tek tek hesapladım. Toplam çekeceği yük 250W civarında senin alacağın PSU 500W.

    Bir şeyleri beğenmemek bol keseden atmak bize özgü olmaya başladı. Saçma sapan sitelerde "yok beğenmedim, yetersiz" yazan elemanlara sormak lazım neyini beğenmedin diye. 

    Elbette daha fazla para verirsen daha iyisini alırsın. Her donanımı fiyatı ve performansı ile birlikte değerlendirmek lazım. Bana dersen 300TL yerine 600TL veririm dersen ben de sana daha iyisini öneririm.

    Kasayı yakından görmedim ama kullanan bir arkadaşım vardı. Bugüne kadar sorun da yaşamadı. Bakma sen forumlarda yazanlara adam kasayı yakından görmemiş, üzerindeki ledlere bakıp yorum kasıyor. Bir de diyor ki bunu alma şunu al. Önerdiği kasa ile senin almak istediğni arasında da iki katı fark var. Ulan zaten o parayı verecek olsan niye bu kasaya bakarsın gider iki katı para verip diğerini alırsın. 

    Bu fiyata alabileceğin iyi kasalardan birisi.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol