Premium hostingte mysq database i bulamıyorum

0

Arkadaşla ücretli hosting aldım.Ancak ücretsiz hostingteki gibi bütün bilgiler karşıma çıkmıyor.Ücretsiz olanda mysql kullanıcı adı sağ tarafta görülürken ücretli olanda yok.Mysqli aramadığım yer kalmadı.Lütfen hosting firmasıyla irtabata geçin demeyin adamlar 3 aydır kaç tane destek bildirimi açtım cevap yazmıyorlar.

1)Ücretsiz olanda cpanele girince ekranın sağ alt kısmında bütün bilgiler yazıyor:

2)Ancak ücretli olanda sadece istatislikler gözüküyor:

3)Ücretli olanda mysqle girdim veritabanı oluşturdum ona kullanıcı ekledim.Çok karman çorman.Yani elimde veritabanı adı ve kullanıcısı var:

4)Scriptteki bütün alanları doldurmama rağmen database hostu bulamıyorum.Lütfen yardımcı olun nasıl bulabilirim?

Lütfen yardımcı olun.Database hostu nasıl bulucam?

sapphire sapphire (66)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Merhaba, elinde veritabanı, kullanıcı varsa cpanel'den veritabanları var. Ona tıkla, tıkladıktan sonra karşına çıkar veritabanı adı, veritabanı kullanıcı adı diye.

    ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @ilkaybaki16 hocam veritabanı adı kullanıcı adını bulabiliyorum ama veritabanı hostunu bulamıyorum.ücretsiz olanlarda sql diye başlıyor cpanele girince sağ altta kolaylıkla bulanabiliyor ama ücretlide yok destek ekibi de sorularıma cevap vermiyor. sapphire 5 yıl önce
    • Verritabanı hostu genellikle localhost'dur. Her firma'ya göre değişir, mesela hostinger firmasında kendi hostunu yapmışlar. Ama genellikle hostinger hariç diyer firmaların veritabanı hostu localhost'dur. ilkaybaki16 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol