proğram kaldırma

0

hocam benim asus bilgisayarım var da proğramlarda bitdefender quickscan diye bir program var bunu kaldıracam ama ne programı olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşk ederim..

 

ibrhm ibrhm (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bitdefender QuickScan

    Bilgisayarınızda aktif olarak faaliyet gösteren virüsleri, trojanları ve diğer zararlı yazılımları tespit etmek için yüklenmesi uzun süren, sistem kaynağınızı sömüren ve bilgisayarınızı yavaşlatan virüs tarayıcılarına olan ihtiyacınızı kısmak istiyorsanız Bitdefender QuickScan’ı deneyebilirsiniz.

    Bu web uygulamasını açtıktan sonra virüs taramasını başlatma tuşuna bastığınızda sadece ufak bir eklenti web tarayıcınıza yükleniyor ve ardından o an bilgisayarınızda aktif olarak çalışan virüsler tespit ediliyor. Her ne kadar anlık koruma sağlamasa da bilgisayarınıza virüs bulaştığından şüphelendiğiniz anlarda hızlıca sisteminizi gözden geçirebilmek için faydalı olabilecek bir uygulama.

    Dilerseniz taramanın ardından tarayıcı eklentisini kaldırarak internet gezintinizde oluşabilecek yavaşlıkları engelleyebilirsiniz.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol