ProtonVPN "Failed to establish VPN: Gateway is unreachable" sorunu

0

Android 7 yüklü telefonumda ProtonVPN'e bağlanmaya çalışırken failed to establish vpn gateway is unreachable hatası alıyorum. Farklı ülkelere bağlanmayı denedim düzelmedi. Kaldırıp yeniden yükledim yine düzelmedi. Ne yapmalıyım?

Başka VPN uygulamaları (örneğin Psiphon) çalışıyor ama ProtonVPN çalışmıyor.

ProtonVPN Failed to establish VPN: Gateway is unreachable sorununu nasıl çözebilirim? Lütfen allahınızı seviyorsanız yardım edin!!!

protonvpn failed to establish vpn

 

sevgikilinc sevgikilinc (22)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorunun içinde "lütfen yardım edin" gibi şeyler yazmana gerek yok. Eğer sorduğun sorunun bir çözümü varsa zaten yardım ederiz, uzmanim.net bunun için var.

    Soruna gelecek olursak, "Failed to establish VPN: Gateway is unreachable" hatasının Türkçe anlamı "VPN başlatılamadı, ağ geçicidine erişilemiyor" demek. ProtonVPN son zamanlarda bende de garip çalışıyordu. Yüksek ihtimalle Türkiye'de yasaklanmıştır, ya da "failed to establish vpn gateway is unreachable" hatası geçici bir hatadır. Belirli aralıklarla denersin, baktın olmadı o zaman yasaklanmıştır büyük ihtimalle.

    Sürekli hata veriyorsa da başka VPN kullanabilirsin. En iyi VPN programları listemizde bir sürü ücretsiz ve limitsiz VPN uygulaması var. Buradan istediğinizi seçip telefonunuza indirebilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol