PS3'ü kırdırayım mı yoksa orijinal oyun mu oynayayım?

0

Merhaba biraz kafam bu konuda karışık birden bire aklıma siz geldiniz ve size sorayım dedim sizce halen ps3 e orjinal oyun alınmalımı yoksa kırdırtılmalımı sorusu bayadır kafamda var.Kırdırtmak o kadarda ucuz bir şey değil maalesef en ucuzunu 30 liraya yapıyorlar ve 10 liraya oyun attırıyorlar ve benim 80 gb harddiskim var ve bununda hafızasını arttırmam lazım bu yüzden fazlada kırdırtmak istemiyorum maliyetli olacağı için.Ve evet gelelim orjinal oyuna evet ara sıra online girerim diye düşünüyorum fakat tek sıkıntım istanbul avrupada yaşıyorum ve bu çevrelerde orjinal oyun bulabilirmiyim? (bir kaç ps kafe gezdim ve istediğim oyunlar yoktu fakat gördüğüme göre bakırköyde bazı yerler orjinal ps3 oyunları satıyorlar.) Yani kısa bir şekilde size soracağım şu sizce harddisk alıp kırdırtıp parama kıymakmı yoksa orjinal oyun alıp ara sıra online a girip takılmakmı online boş demeyin bizzat kendi gözümle gördüm call of duty black ops 1 in online ı dolu.Evet kırdırtmakmı yoksa orjinal oyunmu lütfen bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim  

ardayilmazvarol ardayilmazvarol (12)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Ben her zaman orijinalliğe önem veririm. Kendini karşıdakinin yerine koyarsan aslında bu sorunun cevabını çok kolay bulursun. Sen bir yazılımcısın, oyun yaptın ve piyasaya sürdün. Bu oyunun korsan bir şekilde dağıtılmasını ve insanların bunu kullanmasını ister miydin? İstemezdin eminim çünkü bu senin ekmek kapın.

    Eğer paran varsa orijinal oyunlarla devam et tabii.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba,

      Bence oljinal oyun daha iyi, hem yapımcıya saygısızlık olmasın. Hemde çok ucuz oljinal oyunlar. Buradan ps3 oyunları var. %100 güvenilir, ve oljinal sıfır oyunlardır.

      Sorununuza çözüm olabildirsem lütfen cevabımın yanındaki yesil renkli daire butonu'na tıklayabilirsiniz.

      ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        PS3'ü kırdırmak mı kırdırmamak mı aslında burada ayrom basit: Online oyun oynayacaksan kırdırma. PS3 nede kırdırılıyor? Kopya oyun yükleyebilmek için. Senin böyle bir kaygın yoksa yani tek derdin orijinal oyun bulmaksa bunları internetten bulup satın alabilirsin. 

        hakan hakan (15424)
        5 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol