Pub uzantılı dosya nasıl açılır?

0

Pub uzantısı nedir?

Pub uzantılı dosya nasıl açılır?

Pub uzantılı dosyaları açmak için ücretsiz program var mı?

Pub uzantılı dosyalar hangi program ile açılabilir?

hakan hakan (15424)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Pub uzantısı nedir?

    .pub uzantılı dosyalar genelde Microsoft Publisher uygulamasına ait dosyalardır. Microsoft Publisher masaüstü yayıncılık uygulamasıdır. .Pub uzantılı dosyalar Publisher programında hazırlanmış dergi, broşür gibi yayınlar olabilir.

    Pub uzantılı dosya nasıl açılır?

    pub uzantılı dosya açmak için bilgisayarınızda Microsoft Publisher programının yüklü olması gerekiyor. Eğer email ile size bir .pub uzantılı dosya gönderildiyse bu dosyayı açmak için bilgisayarınıza Office programı ile birlikte gelen Publisher programını yüklemelisiniz.

    Word, Excel ve Powerpoint dosyalarından farklı olarak .pub uzantılı dosyaları görüntülemek için ücretsiz bir görüntüleyici program maalesef yoktur.

    pub dosyasını açmak için bilgisayarınıza deneme sürümü Ofis programını yükleyebilirsiniz. Office deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz.

    Ayrıca ücretsiz ofis uygulamalarından LibreOffice programıda .pub uzantıları açmak için kullanılabiliecek ücretsiz bir programdır.  LibreOffice buradan indirebilirsiniz LibreOffice uygulaması .Pub uzantılı dosyaları açacaktır.

    hakan hakan (15424)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol