PUBG Mobile Lite "Sunucu cevap vermedi" hatası nasıl çözülür?

0

PUBG Mobile Lite apk dosyasını indirip Android telefonuma kurdum. Oyuna girmeye çalışırken "Sunucu cevap vermedi. Lütfen giriş ekranına geri dön ve tekrar dene." hatası alıyorum. Ne zaman girsem bu şekilde sunucu cevap vermedi uyarısı çıkıyor. Ne yapmam gerek?

Pubg Mobile Lite sunucu cevap vermedi hatasının sebebi ve çözümü nedir?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    PUBG Mobile Lite "sunucu cevap vermedi" hatasının sebebi nedir?

    PUBG Mobile Lite'da oyuna girmeye çalışırken sunucu hatası almanız çok normal. Çünkü Pubg Mobile Lite şuan için sadece Filipinler'de test ediliyor ve sunuculara her gün sınırlı sayıda oyuncu alıyorlar. Yani siz Türkiye'den Pubg Mobile Lite'a girmeye çalışıyorsunuz ama sınırlı sayıdaki sunuculardan birine sizi bağlamaya çalışıyor. Eğer bağlanmaya çalıştığınız sunucu doluysa da sunucu cevap vermedi hatası alıyorsunuz. PUBG Mobile Lite şuan beta test aşamasında olduğu için böyle sunucu hatası veriyor.

    PUBG Mobile Lite "sunucu cevap vermedi" hatasının çözümü nedir?

    Sunucu hatasının maalesef bir çözümü yok. Söylediğim gibi oyun şuan sadece Filipinler'de test aşamasında ve dünyaya tam olarak açılmış değil. Pubg Mobile Lite betadan çıkıp düzene girene kadar ve sunucu sayısı artana kadar beklemeniz gerekiyor. Elbette yakın zamanda Pubg Mobile Lite'ın sunucu sayısı artacak ve güncellemelerle sunucu cevap vermedi gibi sunucu hataları çözülecektir. Düzelene kadar beklemeniz gerekiyor.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol