Realtek HD Audio Yöneticisi ayarları nasıl olmalıdır?

0

Hoparlör Yapılandırması: Stereo seçili.

Gürültü Dengeleme ve Ekolayzer kapalı.

Varsayılan Biçim ise: 24 bit, 48000(Stüdyo Kalitesi) seçili.

Genel olarak böyle, orada daha çok ince ayar var da yazamadım. Kısaca kaliteli ve dolgun ses için bu ayarlar ve diğer ince ayarlar nasıl olmalıdır? Ses kartım günceldir.

rulu rulu (10)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Buradaki ayarlar kişiye göre değişir. Herkesin müzik zevki ve kalite anlayışı farklıdır. Kimi tiz, kimi bas ağırlıklı müzik dinler. Yine dinlediğin müzik türüne göre bu ayarlar değişebilir. En iyi ayarı sen kendin deneyerek bulabilirsin. 

    Sonuçta buraya yaptığın bir değişikliği anında fark edebiliyorsun. Arkaplanda bir müzik aç ve buradaki ayarları kurcala. Hangisi sana keyif veriyorsa o kalsın. 

    Bu cihazlar varsayılan olarak "en iyi" ayarlar ile gelir. Fakat sana özelleştirmen için imkan sağlar.  Sen de deneyerek "senin için en iyisi" hangisi bulabilirsin. 

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Sağ olun. Benim dediğim, sizin önerebileceğiniz en dolgun ve kaliteli ses ayarları nelerdir? rulu 5 yıl önce
    • Ben de onu diyorum. Yani öyle genel bir "en iyi ayar" yok. Ben mesela hiç kurcalamam ama başka bir arkadaşım sürekli ekolayzer üzerinden oynar, müziğe göre değiştirip durur. Kimse en iyi ayar şu şeklinde bir öneri yapamaz sana. @rulu sen kendin ayarlarla oyna, korkma. Kulağına en doygun gelen şekilde bırak. hakan 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol