Realtek Ses Kartı Güncellemesi

0

Arkadaşlar Realtek'in kendi sitesinde ve Anakartımın kendi sitesinde, ses kartımın sürümü 2-3 ay önceki. Fakat bir site buldum, bu sitede 15 günde bir yeni ses kartı sürümü çıkıyor. Orada sordum, bu Beta sürümler mi dedim, hayır Beta değil dedi. Ne dersiniz indireyim mi?

pilaye pilaye (5)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    İndirme.. Ürünün (yada anakartın) kendi resmi sitesi haricinde indirme, macera arama.

    Ayrıca derdin ne her 15 günde bir sürücü güncellemeyi aklından geçiriyorsun?! Hemde ses kartı sürücüsünü.. Ne aciliyeti ve gereği olabilir?! İki üç senede bir güncellense veya problemsiz bir sürücüden sonra hiç güncellenmese ne olur?!

    Aygıt yöneticisinde sürücü üzerinde sağtık menüsünden "Sürücüyü güncelle" bağlantısından otomatik olarak yada resmi sitesinden manuel güncelleme yaparsın. Buralarda varsa yeni bir güncelleme, tamam yaparsın ama bunlar dışında hayır.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Hocam güncel olsun diye.. pilaye 6 yıl önce
    • Hala aynı şey.. Senin 2-3 aylık sürücün zaten güncel. Donanım üreticileri öyle kısa süreli güncellemeler yapmazlar. Birkaç senede bir yaparlar ve sonraları hiç yapmazlar, güncellemeleri keserler. Zira önceki modellere güncellemeleri sürdürürlerse yeni çıkardıkları modelleri istedikleri şekilde satamazlar. Ayrıca güncel olmasada birşey olmaz eğer donanım ve sistem düzgün çalışıyorsa.. Sen bilirsin, macerayı seviyorsan diyecek bir şey olmaz @pilaye temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol