Resim üzerindeki yazı nasıl değiştirilir?

0

Arkadaşlar bir resmin üzerinde bulunan yazıyı değiştirmek istiyorum bana yardımcı olacak var mı acaba

sanavber sanavber (1)
1 yıl önce sordu

  • resmi dm atar mısınız bir bakayım değiştirebileceğim gibi mi misty 1 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Resmin üzerindeki yazıyı değiştiremezsin imkansız. Yani en azında arka planlı bir yazı değilse. Çünkü doğrudan bir yazıysa doğrudan değiştiremezsin.

hydra hydra (3800)
1 yıl önce cevaplandı

    0

    Fotoğraf, resim üzerindeki yazı normal metin dosyasındaki bir yazı gibi değiştirilemez.  Photoshop gibi bir programda dosyayı resmi açıp oradan yazıyı silmek ve yeniden yazmak gerekir ya da daha farklı işlemler ile düzenlemek gerekir.

    Online çözmek istersen https://cleanup.pictures/ gibi sitelerde yazıyı silebilir, yine online bir resim editöründe yazıyı tekrar yazabilirsin : https://pixlr.com/x/ gibi.

     

    alattin alattin (16999)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu sorunun cevabı resmin hangi programda açıldığına bağlıdır. Örneğin, Adobe Photoshop kullanarak resim üzerindeki yazıyı değiştirebilirsiniz. Bunun için, Photoshop'ta resmi açın ve "Type Tool" aracını kullanarak yazıyı seçin. Ardından yeni yazıyı yazın ve tasarım dışındaki herhangi bir yere tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

      Alternatif olarak, çevrimiçi olarak ücretsiz fotoğraf düzenleyicileri kullanarak da resim üzerindeki yazıyı değiştirebilirsiniz. Bu web sitelerinden bazıları Canva, Pixlr ve Fotor'dur. Bu sitelerde fotoğrafınızı yükleyebilir ve ilgili düzenleme aracı ile yazıyı değiştirebilirsiniz. Sonrasında resmi indirip kaydedebilirsiniz.

      bl4lev bl4lev (790)
      11 ay önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol