Roblox Unfortunately we are unable to process your payment

0

Roblox satın almak istiyorum. Papara kredi kartım var. Sürekli karşıma Unfortunately we are unable to process your payment. Please confirm the billing information entered matches the card provided and try again. If this fails, please try another card or different payment method.  hatası geliyor. Papara kartımı çıkartalı 4 gün oldu. her gün deniyorum. Bilgileri doğru giriyorum ama sonuç değişmiyor. Ne yapabilirim?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Aynısı bana da oldu.  Roblox satın almak istiyorum ama alamıyorum. Papara ile konuştum onlar Roblox da sorun diyorlar.  Roblox sanal kart ile ödeme kabul etmiyor olabilir diyor. Ama roblox sitesinde kredi kartı, ön ödemeli kart, hesap kartı, paypal hepsi ile ödeme aldıklarını yazmışlar. Sorunun papara da olduğunu düşünüyorum.

    alivecan alivecan (337)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Roblox satın alırken 1000/month, 450/month  gibi seçenekler var. Burada  month aylık demek. Yani her ay yenilersen fiyatı 9.99$ olur demek.

      Şimdi sorun şu. Sanal kredi kartlarının limitleri her ay değiştirilebildiğinden dolayı Roblox sanal kredi kartı ile alışverişi yasakladı.  Çünkü normalde 9,99$'a 800 roblox satın alabiliyorsun. Ama sen sanal kart ile alış veriş yaparsan sonraki ay yenileyip yenilemeyeceğin garanti değil. Bu sebepten Roblox üzerinden sanal kart ile satın alma yapılamıyor. Daha önceden yapılabiliyordu.

      Sanal kart ile Roblox Card satın alabilirsin: https://www.eneba.com/other-roblox-card-10-usd-key-north-america?currency=TRY&gclid=uzmanim.net burası satıyor mesela

      Daha sonra Roblox kart ile 800 roblox satın alabilirsin.

      murat murat (12492)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol