Ronex.io nedir? Güvenilir mi?

0

Selamlar,

İnternette bir kaç yerde Ronex.io'ya kayıt olunca ronex coin ve bedava 20 dolar verdiğini falan duydum. Kulağa pek güvenilir gelmedi fakat size sormak istedim. Sizce Ronex coin ve ronex borsası güvenilir mi?

toprak34 toprak34 (2026)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Ben de yeni duydum Toprak incelemek için üyelik açtım. 

    Kripto borsası henüz açılmamış. Aralık 2020 de açılacak yazıyor.  Bu borsa aynı zamanda RX COIN denen bir kripto üretmiş.  Üye olduğunda da sana RX COIN hediye ediyor ayrıca.  Deneme yaptım 20$ hediye etti.  Bununla RX COIN aldım. Buna da izin verdi.

    Referansla üye olabiliyorsun: https://ronex.io/?ref=alattin buradan üye olabilirsin. Bu linkten üye olursan bana 10 RX COIN geliyor. 

    Kredi kartı vs girmen gerekmiyor. Sadece email vermen yeterli.

    Burada şöyle bir durum var. muhtemelen para gönderme işlemleri için kesinti yapacaklar. Mesela sana 20$ verdiler. Bu parayı hiç bir yere transfer edemeyeceksin. Çünkü transfer ücreti 20$ değerinde RX coin olacak muhtemelen. Bunu yazdıktan sonra para çekme işlemini konrol ettim:  Bonuslarınızı çekmeniz mümkün değildir. Rx coin alabilirsiniz dedi.

    Sana bir zararı yok. Eğer kripto para ile ilgileniyorsan buradan hesap açabilirsin. 

    Önemli: Bu tür girişimler Scam yani aldatmaca da olabilir.  Bu sebepten kredi kartı vb. ödeme yöntemleri ile coin almanı önermem. Çok fazla kripto paralar ile ilgili scam yapılıyor.  https://bitcointalk.org/ üzerinde bu sitenin scam olduğuna dair yazılarda var. 

    Siteyi tekrar inceledim. Site Cryptorio adlı hazır site şablonu üzerine kurulu.  Abous Us bölümünde kullanılan resimler de fake. Ben sitenin bir scam olduğunu düşünüyorum. Kredi kartı ile işlem yapmanızı önermem.

    alattin alattin (16984)
    3 yıl önce cevaplandı

    • @alattin https://prnt.sc/tq8jyo Panda Anti-virüs siteye girerken böyle uyarılar veriyor. toprak34 3 yıl önce
    • @toprak34 sanırım sayaç script i için uyarı vermiş. Ben kodlarda zararlı bir şey göremedim. alattin 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol