"Runtime Broker" Aşırı RAM Kullanımı!

0

Evet arkadaşlar. Sorunum bikaç gün öncesine kadar yoktu. Birden bilgisayar durmadan kilitlenmeye donmaya başladı. RAM tamamen dolu olduğundan dolayı olduğunu düşündüm. Kilitlenme bi 20-30 sn sürüyor ve RAM kullanımı aniden 600-700 MB a düşüyor. Sonra yavaş yavaş 1 GB a geliyor (Toplam 2 GB RAM var). Kilitlenme öncesinde görev yöneticisini açtım. Tam donacakken Runtime Broker adlı uygulamanın 1 GB ın üstünde RAM kullanınca bilgisayar hine kilitlendi... Bu Runtime Broker nedir? Neden RAM kullanımı böyle artıyor? Çözümü var mıdır? Varsa paylaşırsanız çok memnun olurum... Şimdiden teşekkürler... (Not: Çözümlerin çoğunu yabancı forumlarda gezerken gördüm ama çok bir şey anlamadığımdan yapamadım :) )

said82 said82 (10)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    görev yöneticisini aç başlangıça gel runtime brokere gel üstüne birkez tıkla alt sağ köşede devredışı bırak seçili olacak ona birkez tıklayıp devredışı bırakın bilgisayrınızı yeniden başlatın

    efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Öncelikle şunlara bakmakta fayda var:

      Runtime broker nedir?

      Runtime broker nasıl kapatılır?

      RAM kullanım sorunu bir uygulama yükledikten sonra oluşmuş olabilir. Eğer Windows Mağazadan bir uygulama yüklediyseniz sorun bu uygulamada olabilir. Bu durumda en son yüklenen uygulamayı kaldırmak Runtime Broker aşırı Ram kullanım sorununu çözecektir.

      murat murat (12492)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol