Runtime Error (at -1:0): Cannot Import dll: Hatası

0

Elimde bir oyunun kurulumu ve 4 tane güncellemesi bulunuyor. Bu oyunu ve bütün güncellemeleri sorunsuz bir şekilde kurdum ve bir  süre sonra bilgisayarıma format atıp tekrar kurmayı denedim. Oyunu kurdum fakat 1. güncellemenin kurulum dosyasını açar açmaz aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. Diğer güncellemeler açılıyor fakat hepsini kurmam lazım ve bunu da yapamıyorum. Dediğim gibi daha önceki bilgisayarımda sıkıntı olmamıştı o bilgisayarım Windows 10'du ve şimdiki bilgisayarım da Windows 10. İnternetten baktığım çözümler işe yaramadı. Hata:

 

bartuzen bartuzen (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Güncellemeleri yaptım zaten ayrıca hata tam olarak bi dll hatası gibi gözükmüyor zaten o dll yi de bulamadım. Orada gösterilen klasöre gittim ve o isimde bir dll vardı ama bana dll bozukmuş gibi geldi. Programı kapatıp açınca da o klasör silinip benzer isimle yeni bir klasör açılıyor. Ayrıca oyunu açarken değil güncellemenin kurulum dosyasını açarken bu hatayı alıyorum.

     

    Edit: Uhh, şeyyy... 10'larca kez denememe rağmen açılmamıştı ama şimdi nasılsa açıldı başka bir şey yapamadan. Sanırım Steam'den bir oyunu ilk defa çalıştırdım ve o da birşeyler yükledi ve onun sayesinde çalıştı. Yine de yardımların(ız) için teşekkürler.

    bartuzen bartuzen (3)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Normal de dll hatalar

      C:\WINDOWS\system32\
      veya bulunamadı gibisinden

      klasör gösterir oyunun dosyaları eksik olmalı...
      windows 10 güncellemelerini yapıp tekrar denemelisin..

      krsn krsn (233)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol