s*******6@gmail.com bu hesabı bulmam gerekiyor Instagram hesabımı geri alabilmem için

0

  • Hesabım uzun zamandır çalındı geri alabilmem için çok fazla yol denedim e posta adresi ve telefon numaramı onaylatamiyorum bu e postayı bulmam lazım 
yagmuragrali yagmuragrali (1)
3 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Yıldızlı e-posta adresleri s*******6@gmail.com gibi bulunabilir, kırılabilir şeyler değiller. Daha önce de benzer sorular geldi. 

    Email adresinde görünen yıldız simgesi onun altında gizli bir harf, rakam var anlamına gelmiyor.   Instagram size diyorki kayıtlı e-posta öneki s ile başlıyor 6 sayısı ile bitiyor. Bu bir hatırlatma ip ucu.  Yani özel bir işlem ile  yıldızların olduğu yerlere karakterleri getirmek mümkün değil.

    Bunu yüzü maskeli bir fotoğrafı kazımak gibi düşünün. Fotoğrafı kazırsanız maskenin altındakini görebilir misiniz? 

    Bundan seneler evvel Windows işletim sisteminde parolalar yıldızlı görünüyordu. Bunu basit bir programla tekrar okunabilir hale getirebiliyorduk. Ama bu parola Windows işletim sisteminde saklanıyordu yani yerel cihazda saklanıyordu. Burada durum farklı yıldızlı eposta sunucuda saklanıyor yani instagram bilgisayarlarında.  Ve ekrana s*******6@gmail.com gibi yıldızlı şekilde getiriliyor.  Bu sebepten eposta adresini görmek mümkün değil.

    murat murat (12492)
    2 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol