Safe Torrent Scanner nedir?

0

Chrome uzantılar bölümünde Safe Torrent Scanner adında bir uzantı var. Safe Torrent Scanner nedir? Bu uzantıyı ben yüklemedim. Safe Torrent Scanner uzantısı Google Chrome'a nasıl gelmiş olabilir? Safe Torrent Scanner ne işe yarar?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    uTorrent gibi bir torrent istemci yüklediysen Chrome'a Safe Torrent Scanner uzantısı gelmiş olabilir. Safe Torrent Scanner uzantısı Lavasoft Adaware'in geliştirdiği ve torrentleri tarayan ve zararlı yazılım, virüs tespiti yapan faydalı bir uzantıdır.

    Safe Torrent Scanner Chrome uzantısı her bir torrenti bilinen virüslere karşı analiz eder ve eğer torrent virüs içeriyorsa sizi uyarır.

    Bilindiği gibi torrent sistemi istismara açık bir sistemdir ve pek çok sahte torrent dosyası ortalıkta gezmektedir.  İşte bu sorunu çözmek için Bittorrent Lavasoft firması ile ortak çalışıp Safe Torrent Scanner adlı Chrome uzantısını geliştirdi.

    Eğer torrent kullanıyorsanız Safe Torrent Scanner uzantısı Chrome'da yüklü kalabilir.  Eğer kullanmıyorsanız Safe Torrent Scanner uzantısını kaldırabilirsiniz.

    murat murat (12492)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol