"Sağlık Bakanlığı'ndan corona için tarama yapmak için geldiğini söylediler" mesajı nedir?

0

WhatsApp'tan bugün "10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı'ndan tarama yapmak için geldiğini söylediler" diye bir mesaj geldi.

omercik omercik (9418)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Türkiye'nin çeşitli yerlerinde insanların evlerine Sağlık Bakanlığı tarafından gönderildiğini iddia edip insanların evlerini soyan çeteler türemiş, bir kişi de bunu WhatsApp'tan yaymış. Size de yayıla yayıla böyle bir mesaj gelmiş olabilir.

    Sağlık Bakanlığı'ndan corona virüs taraması için geldik

    Türkiye'nin çeşitli yerlerinde insanların evlerine Sağlık Bakanlığı tarafından gönderildiğini iddia edip insanların evlerini soyan çeteler türemiş, bir kişi de bunu WhatsApp'tan yaymış. Maalesef böyle birlik olmamız gereken durumlarda bile sahtekarlar fırsat kollamaktan kendilerini alıkoymuyor.

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından "Sağlık Bakanlığı'ndan tarama için geldik" diyenlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanlığı, tarama için gelmeden evvel Alo 184 tarafından arayıp vatandaşlara bilgi veriyor ve ondan sonra geliyor. Bu konuda herkesin dikkatli ve BİLİNÇLİ olması gerekiyor. Aman tuzağa düşmeyin!

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Bize de denk gelsede ağızlarını burunlarını kırsam. hydra 4 yıl önce
    • Her şeyi fırsat biliyor p.zevenkler. hakan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol