Samsung Galaxy J1 DUOS telefonun indirme yerini SD kart yapma

0

Merhaba arkadaşlar @temmuz bey @ismailsarp bey benim Samsung Galaxy J1 DUOS markalı telefonumun var. İndirme yerini SD kart yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Telefonum rootsuz, YouTube'dan baktım bazıları uygulamalar indirip öyle yapıyor, kimisi ayarlar bölümüne girip ordan yakınındaki cihazlara dokunup öyle yapıyor. Bende ayarlar bölümünde yakınındaki cihazlar diye bir şey yok.

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Varsayılan indirme yeri değiştirilemiyor bildiğim kadarıyla, indirdiğin dosyaları SD karta taşıyabiliyorsun ama varsayılan indirme yeri SD kart olarak ayarlanamıyor. En azından ben öyle biliyorum

    Onun yerine CM Browser kullanırsın ve indirme yerini oradan SD kart olarak ayarlarsın, ve CM Browser kullanarak indirdiğin şeyler direkt SD karta gider.

    CM Browser indirme sayfası

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      @farurhenho arkadaşımızın dediği güzel bir çözüm ancak sizin demek istediğiniz sanırım telefona yeni bir uygulama da yüklesem direkt olarak sd karta yüklensin bir nevi sd kart sizin dahili hafızanız gibi görev yapsın istiyorsunuz anladığım kadarıyla.

      Eğer bu şekilde bir çözüm arıyosanız telefonunuzun sürümündan tam emin değilim ancak android 6.0 ile artık sd kartta telefonunun ikinci hafızası gibi gösterilebiliyor. Bunu yapmak için ROOT da atmıyorsunuz, birkaç cmd komutu (java yüklü olması gerekir) halledebiliyorsunuz. Bunun için YouTube üzerinde pek çok video mevcut. Ancak bu da çözüm sağlamaz ise ROOT atmanız gerekecektir.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol