Samsung Galaxy Note 3 şarj sorunu

0

Merhabalar benim telefonumda şöyle bir sıkıntı şarj 16%-%14 arası olunca yada bu belirtiğim % lere geince telefon birden kitlenip kendini kapatıyor bazen de yeniden başlatmaya çalışıyor ama yine kapanıyor. Neden acaba ? yardım ederseniz sevinirim.

lucas77 lucas77 (199)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Muhtemelen bataryan ölmüş. Batarya göstergesi de düzgün çalışmıyor. Yani aslında %10 gösterdiğinde senin çok daha az şarjın var.

    Telefon şarjı %10 civarındayken yeniden başlarken tekrar kapanması da buna işaret. Yeni bir batarya alman gerekecektir.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Zamanla bataryan zarar görmüş ve bataryadan tam performans alamıyorsun. Şarj %100 olmadan çekmek, telefon şarja takılıyken oynamak, bataryanın çok ısınması gibi nedenlerden dolayı zarar görmüş olmalı. Çözüm olarak yeni orjinal batarya alman sorunlarını düzeltcektir bu batarya ile ne kadar uğraşsan da çok fazla bi değişiklik olmasını beklememelisin.
      Şarjın %14 - %16 olmasına rağmen kapanması ise bataryanın Mahı o yüzdelerde öyle göstermesine rağmen tam dolmadığı için erken kapanıyor olabilir. Yani tüm sorunların batarya ile alakalı.

      ardahd ardahd (631)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Bataryanın değerinin tam bitmesi için fikriniz yada bir öneriniz varmı peki ? lucas77 5 yıl önce
      • Zaten batarya tam olarak bitiyor fakat %14 - %16 gibi değer gösteriyor. Yani o değerlerde bataryanın tüm Mahı tükenmiş oluyor. Bu durumda batarya ya yapılabilcek birşey yok yenisini alman gerek. ardahd 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol