Samsung Galaxy S3 telefonda silinen dosyaları nasıl geri getiririm?

0

Android telefondan nasıl veri kurtarırım? Samsung Galaxy S3 telefonum var. Format sonrası videolar, fotoğraflar ve ses kayıtları silindi. Yaklaşık 1 hafta üstü süre de geçti.. Onları nasıl geri alırım?

cifus cifus (3)
5 yıl önce sordu

  • Galaxy S3 ise biraz şanslısınız. Android'in eski bir sürümü vardır onda, Android'in eski sürümünü rootlamak daha kolay. Root hakkında bilginiz var mı öncelikle onu sorayım. omercik 5 yıl önce
  • @cifus ozgurlol 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Android'de silinen dosyaları geri getirmek için root gerekir. Root olmadan telefonda silinen fotoğrafları, videoları, mesajları veya diğer verileri geri getiremezsin.

Telefon rootlamak çok uzun ve bir o kadar da karışık bir işlem. Yani belli bir yöntemi yok. O nedenle onu uzun uzun anlatmayacağım, bu zaten mümkün değil. Çevrende bu işlerden anlayan bi akraban varsa ondan yardım al, veya bi telefoncu da belki yapabilir bilemiyorum. Önemli olan root atmak.

Telefonunun rootlu olduğunu varsayıyorum:

Android'de silinen dosyaları geri getirmek için bazı ek programlara ihtiyacın var. Tavsiye ettiğim programlardan ilki Easeus MobiSaver. Bunu bilgisayarına indirip telefonunda silinen fotoğrafları, videoları, mesajları ve diğer dosyalarını geri getirebilirsin. Daha fazla bilgi için EaseUS MobiSaver for Android nedir? Nasıl kullanılır? linkine tıkla.

Android telefonda silinen dosyaları geri getirme için tavsiye ettiğim bir başka uygulama GT Recovery. GT Recovery bilgisayarsız silinen dosyaları kurtarmanı sağlıyor. Onu telefonuna indirerek bilgisayarsız silinen fotoğrafları, videoları, smsleri ve diğer dosyalarını kurtarabilirsin.

GT Recovery'i indirmek ve kullanmak hakkında detaylı bilgi almak için GT Recovery nedir, ne işe yarar? GT Recovery uygulaması nasıl kullanılır? linkine tıkla.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol