Samsung Galaxy S7 Hard Reset nasıl atılır?

0

Samsung Galaxy S7 Hard Reset nasıl atılır?

Samsung Galaxy S7 Hard Reset Atma

Samsung Galaxy S7 Hard Format nasıl atılır?

Samsung Galaxy S7 Hard Format Atma

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Samsung Galaxy S7 Hard Reset nasıl atılır?

    Samsung Galaxy S7 cihazınızı daha önce paylaştığımız ayarlar yöntemi ile sıfırlamanıza rağmen sorunlarınız devam ediyor ise Hard Reset atarak cihazı tamamen baştan kurabilirsiniz. Böylece Samsung Galaxy S7 tamamen sıfırlanmış olacaktır.

    Samsung Galaxy S7'ye Hard Reset atmak cihazı tamamen sıfırlayacağı için birçok problemi de giderecektir. Samsung Galaxy S7 telefonunuzda bulunan çeşitli zararlı yazılımlardan, reklam virüslerinden ve performans düşüklüğünden şikayet ediyorsanız Hard Reset işlemi bu sorunları çözecektir. 

    NOT: Samsung Galaxy S7 akıllı telefonunuza Hard Reset işlemi uygulamak cihazın içerisinde bulunan tüm verileri silecektir. Bu nedenle aşağıda verilen adımları uygulamadan önce mutlaka gerekli yedeklemeler yapılmalıdır. Cihaz içerisindeki gerekli dosyalar yedeklendikten sonra aşağıdaki adımları uygulayarak Samsung Galaxy S7 telefonunuza Hard Reset atabilirsiniz.

    Samsung Galaxy S7 Hard Reset Atma Rehberi

    1. İlk olarak Samsung Galaxy S7'yi kapatın.
    2. Cihaz kapandıktan sonra Ses Yükselt + Home + Güç (Power) tuşlarına basılı tutun. Samsung logosunu görene kadar elinizi çekmeyin.
    3. Karşınıza Recovery menüsü gelecektir. Recovery menüsünde gezinmek için Ses Kısma ve Ses Yükselt tuşlarını kullanabilirsiniz. Recovery mesündenden Wipe data/Factory Reset seçin. Recovery menüsünde seçimleri tamamlamak için Güç(Power) butonunu kullanabilirsiniz.
    4. Wipe data/Factory Reset i seçtikten sonra karşınıza onaylama ekranı gelecektir. Bu ekranda yine Ses Kısma ve Ses Yükselt butonlarını kullanarak gezinebilirsiniz. Yes i seçerek Güç(Power) tuşuna tıklayın.
    5. Son olarak Wipe data/Factory Reset işlemini onayladıktan sonra sistem sizi ana menüye atacaktır. Bu menüde Reboot System Now ı seçin ve Hard Reset işlemini tamamlayın.

    Bu işlemden sonra Samsung Galaxy S7 yeniden başlayacak ve tekrar açıldığında Hard Reset işlemi tamamlanacaktır.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol