Samsung Galaxy S8+ telefonumda aniden reklam çıkıyor

0

uzun yıllar ios kullandıktan sonra androide geçmiş bulunmaktayım. Telefonuma yüklediğim uygulamalardan sonra zamansız reklam göstermeye başladı. Bazen Pubg oyununda bile oyunu durdurup reklam çıkabiliyor. Yüklediklerimin çoğunu kaldırdım. ama sorun devam ediyor. Ekran izni alan bir uygulama yok. Bunu en kısa nasıl tesbit edebiliriz ?

serhandemir serhandemir (1)
5 yıl önce sordu

  • Ana sayfa'da reklam çıkıyor'mu? darkcrak 5 yıl önce

Toplam 4 Cevap


0

Telefonu'nun ana sayfasında'da reklam çıkıyor'mu yazmamışsın ama MallwareBytes ile telefonun'da virüs tarasan iyi olabilir bazen PlayStore'den indirdiğin programlardan virüslü çıka bilir  ama çoğunluk olarak Google'den indirdiğiniz programlar'dan çıkıyor bu virüs.

Malwarebytes Güvenlik: Antivirus & Anti-Malware telefonuna indirerek telefonunu tara çıkan sonucu bizimle paylaş.

 

darkcrak darkcrak (5168)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    Yüklü uygulamaları tekrar kaldırdıktan sonra da reklam çıkmaya devam ediyorsa reklam çıkaran uygulamayı tespit etmek için AppBrain Ad Detector gibi bir program yüklenebilir.

    AppBrain Ad Detector  bir reklam penceresinin hangi uygulama tarafından gösterildiğini size söyleyebilir.   Android reklam sorunlarında, telefon root edilmişse, sorun çok daha ciddi olabilir.  Bu durumda reklam gösterimleri sistem tarafından yapılıyor olabilir ve yapılması gereken temiz rom yüklemek olacaktır.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Reklam gösteren uygulamayı tespit etmenin bir yolu var da nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Samsung Galaxy A8 2018 telefonda da bu sorunu yaşıyordum, reklamı gösteren uygulamayı bulup kaldırınca düzeldi.

      Anlatmaya çalışayım. Tam reklam çıktığı anda telefonunun "son uygulamalar" tuşuna bas, hani arkaplanda açık olan bütün uygulamalar listeleniyor ya işte ona bas. Karşına reklam gösteren uygulama da dahil olmak üzere bütün arkaplanda çalışan uygulamalar gelir.

      Orada tanımadığın, ve ismi gözükmeyen uygulamaya elinle basılı tuttuğun zaman bir tane "İ" simgesi belirir. O simgeye tıkladığında onu kaldırabilirsin artık.

      Demek istediğim aşağıdaki gibi, ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum ama bundan daha fazla baside indirgeyemedim. İstersen uzaktan destek yapabilirim.

      android son uygulamalar

      omercik omercik (9418)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        anladığım kadarıyla o anda son açık olan arka plandakki uygulamalardan biri diyosunuz bugün hiç çıkmadı daha bakalım nerdeyse çoğunu kaldırdım telefonumda. b arada ana sayfada hiç reklam çıkmadı ama telefon görüşmesi bittikten sonra vs daha çok çıkıyor. iosda hiç başıma böyle bişey gelmemişti sırf bu yüzden hatamı ettik diye düşünmedim değil. Çünkü bunu yapabilen uygulama başka şeyleride okuyabilir gibi. en son çare virüs programı olacak sanırım ama bu virüs olarak görülecekmi oda var.

        serhandemir serhandemir (1)
        5 yıl önce cevaplandı

        • Antimalware yazılımları reklam gösteren uygulamayı mutlaka tespit eder. Öyle her akıl almaz yerde reklam çıkması normal değil, bir anormallik var gibi duruyor. omercik 5 yıl önce
        • Virüs programı ile telefonu'nu taraman iyi ola bilir @farurhenho nun dediği gibi bir anormallik var gibi darkcrak 5 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol