Samsung güncelleme takvimi 2019 nereden öğrenilir?

0

Samsung telefonum güncelleme alacak mı bunu nasıl öğrenebilirim?

Samsung güncelleme listesine nereden bakabiliriz?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Samsung telefonunuzun güncelleme alıp almayacağını en kolay yoldan öğrenebileceğiniz bir site bulunuyor. Bu yöntem sayesinde hem Samsung telefonların güncelleme takvimini hem de kendi telefonunuzun ne zaman güncelleme alacağını öğrenmeniz mümkün.

    Samsung telefonum güncelleme alacak mı nasıl öğrenirim?

    Telefonunuzun güncelleme alacaklar listesinde olup olmadığına ilişkin bilgiyi Guncelmiyiz.com sitesinden öğrenebilirsiniz. Guncelmiyiz.com, bizzat Samsung Türkiye'nin hayata geçirmiş olduğu bir site. Samsung bu sitede güncelleme alacak cihazların listesini, planlanan güncelleme takvimini kullanıcılarla paylaşıyor.

    Örneğin Galaxy J7 Prime SM-G610F model bir telefona sahipsiniz. Bu telefona Android 9 Pie güncellemesinin gelip gelmeyeceğini ve gelecekse ne zaman geleceğini merak ediyorsunuz. Şimdi gelin bunu hep beraber bulalım.

    1.Adım: Öncelikle http://www.guncelmiyiz.com/ sitesine gidin.

    2.Adım: Sitede karşınıza çıkan CİHAZ / MODEL ARA bölümüne telefonunuzun modelini yazın. "J7 Prime" veya "SM-G610F" kelimelerinden birini yazabilirsiniz. Buradaki SM-G610F, telefonunuzun model numarası oluyor. Kendi telefonunuzun model numarasını Ayarlar > Telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz.

    guncelmiyiz.com güncelleme sorgulama

    3.Adım: Telefonunuzu seçtikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek. Bu sayfada gördüğünüz gibi güncellemeyle alakalı 2 tane bilgi var.

    guncelmiyiz.com j7 prime

    1. İlk lansman yazılımı: Telefon ilk hangi sürümle çıktığını gösteriyor.
    2. Güncel işletim sistemi: Telefona en son hangi sürüm güncellemesi verildiğini gösteriyor.

    J7 Prime'ın güncelleme durumuyla alakalı başka bir bilgi yok. Eğer J7 Prime Android 9 güncellemesi alacak olsaydı o sayfada "Gelecek İşletim Sistemi" diye bir bölüm daha olurdu ve orada yazardı. Buradan anlıyoruz ki Galaxy J7 Prime Android 9 Pie güncellemesi almayacak.

    Sizde Samsung telefonunuzun güncelleme alıp almayacağını bu şekilde öğrenebilirsiniz.

    Samsung güncelleme listesi nerede yazıyor?

    Guncelmiyiz.com sitesi aynı zamanda gelecekte güncelleme alacak Samsung telefonların (genellikle amiral gemisi olanlar) güncelleme takvimini tek bir liste halinde yayınlıyor.

    Güncelleme takvimine ulaşmak için sitenin anasayfasındaki "TÜMÜNÜ LİSTELE" butonuna tıklayabilirsiniz. Ya da direkt bu linke tıklayarak Samsung güncelleme takvimine ulaşabilirsiniz: http://www.guncelmiyiz.com/takvim

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol