Samsung J7 Prime için "Android 8" güncellemesi yayınlandı ancak cihazım güncellemeyi almıyor, çözüm?

0

Samsung J7 Prime(SM-G610F) model mobil cihaz kullanıyorum. Resmî kaynaklı sitelere göre, (26 Ekim 2018 tarihinde) cihazım için "Android 8" güncellemesi yayınlandı. Ancak telefonum bu güncellemeyi hâlâ almadı. Yazılım güncenleştirmeye çalışırken "En yeni güncellemeler zaten yüklendi." uyarısıyla karşılaşıyorum. Diğer Samsung J7 Prime kullancıları güncellemeyi aldı mı, sorun sadece bende mi ? Bu konuda hakkında bir bilgisi olan yada çözümü bilen var mı? 

(Telefonum Samsung Türkiye garantili ve orjinal olduğunu belirtmek isterim.)

kingobfdeaht kingobfdeaht (3)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Evet sammobile.com sitesine bakarsak Samsung J7 Prime SM-G610F modeline Türkiye'de Android 8.1 güncellemesi yayınlanmış görünüyor. Herhalde kademe kademe dağıtıldığı için sana gelmesi gecikti diye düşünüyorum.

    Samsung'un Smart Switch diye bir programı var. Bu programı bilgisayarına indirip telefonunu USB kablosu ile bağlıyorsun. Ardından program telefonunu tespit ettiğinde IMEI numarana bakıp güncellemeyi otomatikmen bulup indiriyor. Bunu denemeni tavsiye ederim. Facebook'ta çeşitli teknoloji gruplarında böyle yapan var.

    Samsung Smart Switch programı: https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Maalesef uygulama yazılım güncelleştirmesi bulamadı hocam. kingobfdeaht 5 yıl önce
    • Uygulamanın bulamaması çok garip. Telefonunun IMEI numarası orijinal değil mi? https://turkiye.gov.tr/imei-sorgulama bölümünden kontrol etsene @kingobfdeaht omercik 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol