Samsung Note 2 telefonda Wifi çalışmıyor, Wifi devre dışı, Sorununu nasıl çözerim?

0

Öncelikle merhaba arkadaşlar ,

Samsung Note 2 telefonumunda wifi çalışmıyor. Sebebini bilmiyorum. İlk seferlerde wifi çalışmamazlık yapıyordu, fakat arka kapağını çıkartıp telefonu yeniden başlatınca wifi düzeliyordu. fakat şimdi hiç çalışmıyor. wifi açma tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. donanımsal veya yazılımsal olabilir. iki ay önce bir güncelleme geldi ondan kaynaklı olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim ....

 

 

batudoksen batudoksen (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorun yazılımsal veya donanımsal da olabilir.Ancak telefonun kapağını çıkartıp takmanın pek bir ilgi kuramadım açıkçası.Bu şekilde bir sorun yaşanıyorsa ilk akla gelen sorunun donanımsal kaynaklı olmalı diye düşünüyorum.

    Ayrıca Samsung bir güncelleme yaptı ise bu yazılım sayısız kes test edilmeden son kullanıcıya sunulmaz.Bu şekilde bir yazılım sorunu mevcut ise bunu sadece siz değil aynı sürüme sahip olan tüm kullanıcıların yaşaması gerekiyor.Bu yüzden bana donanımsal bir sorun daha yakın geliyor.

    Sorunu tam olarak anyalabilmek için sizin birkaç test yapmanız gerekiyor.

    Öncelikle telefonunu Fabrika ayarlarına döndürün.Bu şekilde yazılımsal bir sorun olma olasılığını sıfıra indirmiş olursunuz.Sorun kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol