Samsung note 4 ile root

0

Merhaba değerli uzmanım net üyeleri sizlere bir sorum olacak .2 gün önce samsung note 4 aldım turkcellden tarifeme ek kampanyası ile aldım lakin şöyle gıcık bir durum var cihaz samsung marka olmasına ragmen içinde rom belleğe yazılmış turkcellin bazı uygulamaları var mesela dergilik, işyerim , hesabım gibi gereksiz 10 a yakın bir sürü uygulama var bunlardan kurtulmak istiyorum ama roma yazıldığı için uygulama yöneticisinden kaldıramıyorum bunun için cihaza 3 tuş dediğimiz android format işlemini gerçekleştirdim ama sorun giderilmedi, samsung yetkili servisine görütrdüm orda yazılım attrdım onların yazılımıyla ama sonuç gene aynı düzelmedi.

asıl sorum şu sizce root programları ile bu dosyaları kaldırmalımıyım yoksa kaldırmayıp turkcellin bu uygulamarına maruz kalayımmı? ilginize şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.

laboustasarim laboustasarim (693)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Root edip başka bir Room yüklerseniz bu tür yazılımlardan kurtulabilirsiniz.

    Tercih size kalmış. Ben nefret ettiğim için Carbon denen Rom yükledim. Bazı bug'lar var.  Fakat en azından Turkcell'in yüklediği saçmalıklar yok. Telefonum Samsung Note 4 deği. 

    Root ettikten sonra root uninstaller gibi programlar ile kaldırmayı da deneyebilirsiniz.

    murat murat (12492)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol