Samsung S2 Plus gec acılma sorunu

0

merhba arkdasşlar s2 plus kullanıyorum telefonum ıguc tusuyla acınca veya bataryayı cıkarıp takınca kıscası telefonu acarken 5 dk beklıyorm cok gec acılıyor bu neden kaynaklı olabılır _

kullanici782393 kullanici782393 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Telefonun donanımını bakıldığında alt-orta seviyede olduğu görülüyor.Ancak bu durumda dahi 5 dakikalık bekleme süresi çok uzun.Mutlaka bunun bir sebebi olacaktır.

    Telefondaki uygulama sayısındaki fazlalık, arka plandaki otomatik başlayan uygulamalar, reklam ve istenmeyen türden olabilecek yazılımlar bunların sebepleri olabilir.

    Sorununu çözmek için aşağıdaki seçenekleri uygulamayı deneyebilirsin.

    • Telefonunu açarak Avast Mobile Security(nasıl yükleneceğini ve kullanılacağını tıklayarak görebilirsin) uygualamsını telefonuna yükle.Ardından Avast Mobile Securiyt ile telefonunu tarat.Eğer bulunursa zararlı ve istenmeyen yazılımları kaldır.
    • Telefonunun Ayarlar->Uygulamalar bölümüne gir ve işine yaramayan/artık kullanmadığın uygulamaları temizle.Mutlaka eskiden kurduğun ama işe yaramaz uygulamarın vardır.Mümkün olan en sade hale getirmeye çalış.Ayrıca telefonda kaldıramadığın ve kullanmadığın Samsung uygulamalarını Ayarlar->Uygulamalar bölümünden devre dışı bırak diyerek etkisiz hale getir.
    • Telefonu bu şekilde en sade halinde dahi bekletiyor ve geç açılma sorunları yaşıyorsa bunun işletim sistemi ile ilişkisi olabilir.Telefondaki resim,müzik,video ve WhatsApp mesajları (istenirse) yedekleyerek telefonu sıfırlama işlemi uygulayabilirsin.
    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      telefon benden oncede kullanan kısı sıfırlanmıs bı sekılde kullnadı ve ben recovery modundan sıfırladım fabrıka ayarlarındanda sıfırladım ama degısen bısı olmadı ama deneyece dedıgını

      kullanici782393 kullanici782393 (1)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol