SecurityHealthSystray.exe virüs mü?

0

Görev yöneticisinde diğerlerinden farklı görünen SecurityHealthSystray.exe diye bir şey var.  SecurityHealthSystray. nedir? Virüs olabilir mi? Kalkan gibi bir simgesi var. Diğer dosyalardan farklı görünüyor. Geçen gün bir oyun yüklemiştim (crackli) ondan sonra geldi sanırsam. Ne yapabilirim şimdi?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    SecurityHealthSystray.exe dosyası Windows işletim sisteminin bir parçasıdır. Bu dosya C:\Windows\System32 klasörü içinde bulunur. 

    Dosya özelliklerine baktığımda Windows Security notification icon ( Windows güvenlik bildirim simgesi) yazıyor. Diskte 84KB gibi bir alan kaplıyor. SecurityHealthSystray.exe dosyası Windows Güvenlik Sağlık Hizmetinin bir parçası. SecurityHealthSystray.exe virüs değil bir sistem dosyası.  SecurityHealthSystray.exe dosyasını silmeyin. Eğer aşırı RAM kullanımı ya da aşırı CPU kullanımı söz konusuysa o zaman bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülmezse bilgisayarda virüs taraması gerçekleştirin. Fakat el ile SecurityHealthSystray.exe dosyasını sakın silmeyin.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Virüs değildir ancak yüklediğiniz crackli oyun bilgisayarınıza maraz kaptırabilir sonra virüsle uğraşırsın. Aşağıdaki programlarla tarama yap ve her zaman orjinal uygulama kullanmanı öneririm.

      hydra hydra (3800)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol