SEO'yu tamamen detaylı bir şekilde öğreten kitap önerisi

0

Merhaba biraz kitap araştırması yaptım seo hacası diye bir sitenin sattığın uzmanından seo kitabını merak ettim kaan gülten yazmış internette bulunmayan konuların bulunduğu bir kitap önerebilir misiniz uzmanından seo kitabı 2019 nasıl bir kitap bilgi sahibi olanlar varsa yazarsanız sevinirim.

umuttt umuttt (207)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    "İnternette bulunmayan konuların bulunduğu" diye bir şey yoktur. SEO uzmanlarının kendine özel SEO taktiklerini anlatacağını sanmıyorum. Alacağın kitaplarda, internette de hayli hayli bulabileceğin basit SEO terimleri ve mantığı olacaktır. Bunları internette de bulabilirsin.

    SEO için özel olarak kitap almaya değmez diye düşünüyorum. Bir de SEO öyle bir şey ki, yapa yapa uzmanlaşıyorsun. Yani hiç kimseden şunu bekleme:

    "Umut al sana bir kırmızı bir mavi hap, kırmızıyı yutarsan SEO uzmanı olacaksın. Hadi yut."

    Bazı arkadaşlar karşıdaki kişiden bunu bekliyorlar ama bu imkansız. Sen sadece temel mantığını internetten öğrenirsin, ve daha sonra yaza yaza kendini geliştirirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • doğru diyorsunuz ama ben nereden başlayacağımı bilemediğim için bir rehber niyetinde kullanmayı düşünüyorum umuttt 5 yıl önce

    0

    SEO sürekli değişken bir kavram. Bunu kitaptan öğrenmek yerine internet üzerindeki güncel kaynakları takip edebilirsin. 

    İngilizcen yeterli değilse, Google Çeviri artık çok iyi çalışıyor: https://moz.com/learn/seo gibi siteleri takip edebilirsin.

    Başlamak için Seo Hocasının Uzmanından Seo diye bir kitabı var onunla başlayabilirsin.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

    • hocam moz.com gibi sitelere yetecek param yok ne yazık ki tabi kitaptan öğrendiklerimle kalmayacağım. Kitap sadece bana örnek bir rehber aracılığı görsün yeter örneğin bir konuyu ordan okuyup mantığını anlarım sonra da internetten güncel tarzını araştırırım diye düşünmüştüm umuttt 5 yıl önce
    • Bir kitap önerisi yaptım o zaman @umuttt alattin 5 yıl önce
    • Bende o kitabı almayı düşünüyordum da okuyup denemiş biri var mı diye sordum aslında yorumunuz için teşekkürler. umuttt 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol