Sertifika Alma Sihirbazı "Bir iç hata oluştu."

0

Seritifka Ekleme Şu Hatayla Başarısız Oluyor:

---------------------------
Sertifika Alma Sihirbazı
---------------------------
Bir iç hata oluştu. Bu kullanıcı profilinize erişim olmaması ya da aldığınız özel anahtar sisteminizde yüklü olmayan bir şifreleme hizmeti sağlayıcısı gerektirmesinden olabilir.
---------------------------
Tamam   
---------------------------

kullanici622551 kullanici622551 (61)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    • Bu hata çoğunlukla sertifika deposu bozulursa olur. Virüs varsa temizleyin. Sürücü imzalama zorlayı devre dışı bırakın https://support.microsoft.com/en-us/help/2677070/an-automatic-updater-of-untrusted-certificates-is-available-for-window sayfasından İS'ne uygun düzeltme güncelleştirmesini indirin. Bu güncelleştirme http://ctldl.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/disallowedcertstl.cab ve http://ctldl.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl.cab sayfalarındaki resmi sertifika dizelgelerini denetler. Bozukları onarır süphelileri tarama sonunda kaldırılmaları için sorar.
    • Bunu yapacağınız kullanıcı hesabının yönetici ayrıcalıkları olduğundan emin olun.
    • BİOS modladıysanız ve windows da bios lisansıyla etkinleştirildiyse bios sertifikası sahtedir. Başka bir windows lisansı kullanın ya da bios sertifikalarını resmi sertifikalarla güncelleştirin sonra depoyu onarın.
    • Bilgisayara sertifikasız bir aygıt takıldıysa sertifika deposu bozulabilir. Aygıtın sürücüsünü yazılımıyla birlikte silin varsa programını da kaldırın
    • Dosya İmza Doğrulaması yazılımıyla sisteme tümleşik izmasız dosyaları taratın. İmzasız dosya/sürücü varsa tarama sonucunda gösterir. Detayı "C:\Users\Public\Documents\SIGVERIF.TXT" dosyasındadır.
    kullanici622551 kullanici622551 (61)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol