Servis hatayı tespit edemedi

0

Laptobım ne sarja takılıyken ne de pili takılıyken açılmıyor ve sarj cihazımın üstünde olan led yanıp sönüyor iki kere servise götürdüm yine aynı sorun ne olabilir??? ve ne pilde ne de şarj aletinde sorun var farklı bilgisayarda denedim ikiside gayet iyi çalışıyor bu arada bilgisayarımın markası asus ve daha yeni aldım bir yıl oldu bana sorunun ne olabileceğini söylermisiniz??

kullanici22691 kullanici22691 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Sorun anakart kaynaklı olabilir.

    Bataryada sorun yokmuş.

    Şarj aleti normal çalışıyor.

    Fakat notebook'a yine de ötüntü gelmiyorsa geriye anakart, işlemci gibi sorunlar kalıyor.

    Notebook'u alalı 1 yıl oldu demişsiniz garantisi devam ediyor demektir. Servisin sorunu tespit edememesi gibi bir durum olamaz. Eğer notebook açılmıyorsa ya anakartı değiştirirler ya da size yeni notebook verirler, vermeleri gerekir.  Elbette ürürünüzün garantili olduğu varsayımı ile yola çıkıyorum.

     

    hakan hakan (15424)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Laptobımı ilk aldığım zaman ekranı çatladı ve garantiye vermedik garantiden çıktı ayrıca bu sorun için servise verdiğim zaman laptop açıldı ertesi gün yine aynı sorun oldu yine gönderdim yine açıldı ve yine aynı sorun oldu kesin olarak anakart ve işlemciden mi kaynaklanıyor??

      kullanici22691 kullanici22691 (1)
      9 yıl önce cevaplandı

      • Sorunun ekranın çatlaması ile ilgili olmadığından "Bu garanti kapsamında değildir" diyemezler. Sizdeki sorun anakart veya işlemci kaynaklı görünüyor. Elbette cihazı görmeden net bir teşhis koymak doğru olmaz. Bu sorun için garanti dışıdır diyemezler. hakan 9 yıl önce

      0

      Bu ekran çatladiği zaman garantiye değilde başka bir servise verdik bu sorunlar içinde başka servise verdik şimdi gidip laptobı garantiye veremem değil mi ? :(

      zilan zilan (1)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol