Sesin kalitesini çok bozmadan yükseltmek?

0

Kulaklık takıyorum, kulaklık J5 kulaklık, 5 TL bir şey. Fiyatını biliyorum ve öyle de çok lüks şey beklemiyorum zaten. Fakat YouTube'da şarkı dinlerken ses az geliyor. YouTube'da ses sonda, Windows'da da ses sonda, fakat yine de ses az geliyor... Yani tatmin edici gelmiyor. Programlarla vs. bu sesi nasıl yükseltebilirim? Fakat sesin kalitesi fazla bozulmadan...

bejoc bejoc (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    "Sesin kalitesini çok bozmadan yükseltmek" bu aslında elindeki donanım ile alakalı. Kulaklığın seviyesi bu kadar. Bu bahsettiğin mümkün olsa hiç pahalı veya teknik özellikleri daha iyi kulaklık ya da ses sistemi almaya gerek kalmazdı.  Yazılım ile sesi kalitesi bozulmadan yükseltmek mümkün değil.

    Sesi yükseltmen için ses kartının yazılımı varsa ayarlarını kurcalayabilirsin. Bazı ses kartları özel yazılımlar ile gelir ve az da olsa bu uygulama içinde sesi yükseltmek mümkün olabilir.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Sesin kalitesini bozmadan yükseltemezsin.  Aldığın kulaklığın gücü bu kadar demek ki az ses geliyor. Yazılımla yapabileceğin şeyin de bir sınırı var elbette.

      hakan hakan (15394)
      4 yıl önce cevaplandı

      • Aldığın kulaklık 5 Tl ne bekliyorsun :) @bejoc darkcrak 4 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol