Sıfırlama sonucu veri kurtarılabilir mi ?

0

Samsung note 3 kullanıyorum. Ayarlar kısmıdan genelden güvenlik kısmına girerek cihaz şifresi oluşturuyordum yalnız oluştururken telefonuzu şarjdan çekmeyin bu işlem sırasında verileriniz silinebilir gibi yazı görünce panikledim direk telefonu kapattım. Tekrar açtığımda tek ekran şifreleme kesintiden dolayı iptal oldu cihazı sıfırlayın ( sıfırlama tüm verileriniz siler) gibi yazı altında da cihazı sıfırla yazıyor. Eğer sıfırlarsam hepsi gidecek ve benim için çok değerli fotoğraf ve videolar var tek istediğim bunu kurtarmak.Telefoncu rom yapmış ama yine ekran aynı şekilde çıkmış. Cihaz daha sıfırlanmadı sıfırlamadan kurtarabileceğim bir yöntem yada sıfırlasam dahi kurtarabileceğim yöntem var mı ? 

arzumsafak arzumsafak (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Öncelikle aklınızda bulunması gereken bir nokta vardır. Biçimlendirmeden veya farklı bir nedenden dolayı veriler silindikten sonra yeniden veri yazma işlemi gerçekleştirilmesi kurtarma ihtimalini çok fazla düşürmektedir. Eğer ki belleğe yeni veriler yazılmadan kurtarma işlemi gerçekleştirilirse %90 oranında kurtarma sağlayabilirsiniz.

    Popüler veri kurtarma yazılımları;

    # Recovery MyFiles  (favori - "Recover Drive" metodunu kullanınız.) - Bu uygulamanın v5.1.0.1824 sürümünü kullanmanız öneriyorum. Son sürümde bug (hata, sorun) vardır.

    # EaseUS Data Recovery Wizard

    # Ontrack EasyRecovery Enterprise

    # Prosoft Data Rescue

    # Remo Recover Windows Pro

    # Restorer Ultimate

    # R-Studio

    beytullahakyuz beytullahakyuz (181)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol