Şifreleri çözülemeyen vvv uzantılı dosyaların şifresi nasıl çözülür?

0

        Öncelikle çok çok teşekkür ederim. Paylaşmış oldugunuz bilgiler ve özellikle görsel anlatım muhteşem. Sayenizde 3 aydır şifrelenmiş olan dosyalarımın coğunu açtım. Fakat bir sorum olucaktı. Dosyalarımın coğu temizlendi ama 1 tane dosya hala aynı durumda kalmış, vvv uzantılı gözükmekte. Aynı işlemi o dosyanın üstünde tekrardan gerçekleştirdim ama yine olmadı. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok daha mutlu olurum. Benim için önemli bir resim dosyası klasörü. Gerçekten tekrardan çok teşekkür ederim.                   İyi çalışmalar.

svmumit svmumit (3)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Vvv uzantılı dosyaların şifresinin çözülmesi ile ilgili daha önceden böyle bir sorun ile karşılaştım.

    Şifreli dosya ve klasörleri başka bir bilgisayara taşıdım ve uzmanim.net'de anlatılan şekilde tekrar denedim. Sorun çözüldü.

    Yani sizde şifreli dosya ve klasörleri başka bir bilgisayara usb ile aktarın ve o bilgisayarda uzmanim.net'te anlatılan vvv çözme işlemini uygulayın. Sorun muhtemelen çözülecektir.

    Başka bir bilgisayar yoksa ve bilgisayarınıza format atmak sizin için sorun degilse verileri yedekledikten sonra kendi bilgisayarınıza format atarak bu vvv dosya çözme işlemini yapabilirsiniz. Başka bir arkadaşımda bu şekilde çözmüştü.

    murat murat (12492)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgilendirmen için çok sağol. Akşama ilk işim onu denemek olucak. Olumlu veya olumsuz dönüş yapıcam. Teşekkürederim.

      svmumit svmumit (3)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol