Silinen dosyaları geri getiremiyorum

0

Dün akşam yanlışlıkla benim için önemli olan bir klasörü sildim. İçinde Yeni metin belgeleri ve resimler vardı. Her türlü veri kurtarma programını denedim ama bulamadım. Sistem geri yükleme'yi denemeyi düşünüyorum ama son geri yükleme kaydı 2016'ya ait. Yana mantık olarak 2016'ya geri yüklediğimde dün akşamın dosyalarını geri getirmez. Bu konudaki çözüm önerilerinizi bekliyorum.

dwayne48 dwayne48 (1)
5 yıl önce sordu

  • https://www.tamindir.com/windows/free-file-recovery/ burdan program yardıyla dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. ilkaybaki16 5 yıl önce
  • Bu söylediğiniz programı da denemiştim. Dün akşamdan beri nerdeyse 20-25 program denedim. Hiçbirinden sonuç alamadım. 2010'lara kadar giden gereksiz dosyalar olsada dün akşama dair sildiğim hiçbir dosyayı bulamıyorum tüm denediğim programlarda. dwayne48 5 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

Silinen dosyaları kurtarmak maalesef her zaman işe yaramıyor. Sağlıklı bir kurtarma işlemi için, silinen verilerin ile veri kurtarma programın aynı diskte olmamalı. Farklı sürücülerde olsa bile yine olmaz.

Eğer mümkünse;

  1. Başka bir bilgisayara silinen verileri kurtarma programı kur
  2. Silinen verilerinin olduğu diski çıkarıp disk kutusuyla onu bilgisayara bağla

bu şekilde kurtarma işlemini dene. Bu şekilde de olmazsa yapacak bir şey yok diyebilirim. Dediğim gibi silinen dosyalar her zaman kurtarılmıyor. O silinen bölümün yerine bilgisayar yüzbinlerce veri yazmış olabilir. Sonuçta sistemin kurulu olduğu diskte silindi bu dosyalar.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    Teşekkür ederim. Dediğiniz çözüm yolunu deneyebilmem mümkün değil. Bir süre zoru başarmayı denemeye devam edeceğim. Olmazsa da yapacak birşey yok artık.

    dwayne48 dwayne48 (1)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol