Silinen whatsApp Yazışmalarını geri getirme

0

2017 yılında whatsApp hesabımdan yapmış olduğum yazışmayı silmiştim. Şuanda o yazışmalara ihtiyacım var. Nasıl geri yükleyebilirim. whatsApp yedeklemelerinde çıkmıyor. Önemli lütfen yardımcı olur musunuz

karahanli karahanli (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    2017'den bu yıla yedekleme yapmadıysanız geri getirebilirsiniz, ama 2018, 2019'da yedekleme yapdıysanız yazısmalarınızı geri getiremezsiniz. 2017'den beri hiç yedek almamışsınız varsayıyorum.

    1. Whatsapp'ı tamamen silin
    2. Whatsapp'ı tekrar yükleyin

    Whatsapp sizin en son yedeklemenizi bulacak ve sizden bu yedeklemeyi uygulayıp uygulamayacağınızı soracak. "Geri Yükle" seçeneğine dokunarak silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

     

    iOS kullanıcıları için durum biraz daha farklı. WhatsApp'ın iOS'ta olduğu sürümü maalesef otomatik yedekleme yapmıyor. Daha doğrusu yedekleme yapılıyor ancak bunu sizin ayarlamanız gerekiyor. Yedekleme için belirli zaman dilimini seçtikten sonra WhatsApp otomatik olarak yedeklenmeye başlar. WhatsApp'ta eski konuşmaları geri getirmek için yapacağınız işlem ise Android kullanıcılarıyla aynı. Whatsapp'ı kaldırmanız ve tekrar yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında uygulama sizden yedekleme için izin isteyecek. Bu izini verdikten sonra silinen mesajlarınız geri gelecektir. Yalnız, hem iOS platformunda hem de Android platformunda yapacağınız yedeklemelerde en son yapılan yedeklemenin ele alınacağını unutma!

    ilkaybaki ilkaybaki (236)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol