Sim kartı kilidi nasıl açılır?

0

Samsung galaxy note3 lite SM-N7505 Telefonumun ekranı karardı bende resetlemek zorunda kaldım ondan sonra  vodafone sim kartı kilitlendi bende sizin youtubedeki videonuza rastladım videoyu izledim şimdi bnm o videodakini mi yapmam gerekiyor yoksa numaramı başka bir hatta mı taşımam gerekiyor. Telefonu türkiyeden aldım 4.5 senedir kullanıyorum şimdi  neden boyle oldu anlamaadim yardımcı olursanız sevinirim. 

haticecakir01 haticecakir01 (1)
4 yıl önce sordu

  • Telefonumu resetlemek zorunda kaldım ondan sonra sim kartı kilitlendi şimdi ne yapmalıyım haticecakir01 4 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

vodafone sim kartı kilitlendi yazmışsınız.  Sanırım yanlış pin girmekten kaynaklandı. Puk kodu da yoksa size Vodafone müşteri hizmetlerini arayın. Başka bir telefondan 0 (542) 542 00 00 numaralı telefonu arayın. Onlar size gerekli adımları uygulatır ve size gerekli olan PUK gibi bilgileri telefonda bir kaç sorudan sonra verirler. Telefonunuz tekrar kullanılır olur.

murat murat (12492)
4 yıl önce cevaplandı

    0

    Yanlış girmekten dolayı değil telefonuma reset attım sonra telefonum açıldığında sim kart şifresini girdim sonra bi sim kart sifresi daha istedi ve şebekede şifreli sim kart yazıyor sizin youtubedaki videonuzda yurtdışından alınan telefonlara gelen sifrenin aynısı 

    haticecakir01 haticecakir01 (1)
    4 yıl önce cevaplandı

    • O zaman videoda anlatıldığı gibi hareket etmelisiniz. murat 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol