Simlock kilidi kaldırma

0

iyi geceler almanyadan bana bir tane hediye samsung s10 plus geldi ama simkart bir türlü kabul etmiyor " bölge pini bu telefonu burda kullanmanıza izin vermiyor " diye bir uyarı alıyorum. 'https://m.youtube.com/watch?v=RtpYqnU9vLM' Sizin videonuzu izledim ve adımlarınızı birer birer takip ettim. Benden aynı şekilde telefonun IMEI ülke  operatör ve bilgi fişi istendi. Hepsini yapmama rağmen yardimci olunmadı ve bana dedikleri yurt dışına çıktığınıza dair bi kanıt " uçak bileti" vb... bunun hakkında size bilgi fişini göstermek istiyorum acaba fişte bi sıkıntı olabilirmi diye. Bana hediye olarak Türkiyeye getirildiği icin gitmedim yurtdışına.  Saygılar.

delil delil (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bana sorarsan samsung'un bayisine git ve orada sorununu anlat onlar sana yardımcı olacaklardır ama farzet ki yardımcı olamadılar bu sefer tekrardan samsung ile iletişime geç gmailden ve istedikleri bütün her şeyi yolla onlara fakat sende o istediklerinden yok ise onlara belirt şöyle böyle bana hediye geldi vs. diye belirt

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      İkinci defadır yazıyorum ama dönüş yok. Canımı çok sıkmaya başladı bu durum koskoca şirket yardimci olmuyor istedikleri bilgileri vermeme rağmen.

      delil delil (1)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol